Zara og Mike Tindall:

Venter kongelig baby ett år etter spontanaborten

Dronning Elizabeths barnebarn venter barn igjen.

NY BABYLYKKE: Zara Tindall, et av barnebarna til dronning Elizabeth, venter sitt andre barn med ektemannen Mike Tindall (t.h.). Paret opplevde en spontanabort for et år siden. Foto: NTB scanpix
NY BABYLYKKE: Zara Tindall, et av barnebarna til dronning Elizabeth, venter sitt andre barn med ektemannen Mike Tindall (t.h.). Paret opplevde en spontanabort for et år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): På julaften i 2016 kom den triste nyheten om at Zara Tindall (36) og ektemannen, tidligere rugbyspiller Mike Tindall (39), hadde mistet sitt ufødte barn.

Nyheten om spontanaborten kom kun en drøy måned etter at paret hadde annonsert at de skulle bli foreldre for annen gang, ifølge People.

Nå kan Zara, tidligere kjent som Zara Phillips, og Mike imidlertid kjenne på babylykken nok en gang. Ifølge The Telegraph har paret nemlig bekreftet at Zara er gravid igjen.

En talsperson ved det britiske hoffet uttaler at dronning Elizabeth (91) er veldig fornøyd med å skulle bli oldemor for syvende gang.

- Dronningen og medlemmer av kongefamilien er veldig glade over denne nyheten, sier en talsperson ved Buckingham Palace.

Dronning Elizabeth har fem oldebarn fra før av, men det er ventet at prins William (35) og hertuginne Kates (35) tredje barn kommer til verden før Tindall-parets andre barn.

Viste babymagen i Australia

Zara Tindall er datter av prinsesse Anne (67), dronning Elizabeth og prins Philips (96) eneste datter, og den engelske offiseren og OL-rytteren Mark Phillips (69).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer