I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Charlene og Albert har sett ekstra glade ut den siste tiden. Nå vet vi hvorfor. Foto: All Over Press
I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Charlene og Albert har sett ekstra glade ut den siste tiden. Nå vet vi hvorfor. Foto: All Over PressVis mer

Venter hun tvillinger?

Det sier i alle fall Charlenes pappa!

SEOGHØR.NO: Fyrstinne Charlene (36) og fyrst Albert (56) har endelig lykkes i å bli gravide. Og nå kommer avsløringen om at det kanskje er to små kongelige babyer på vei!

Charlenes pappa Mike Wittstock avslørte nemlig overfor en skolekamerat fra Zimbabwe, Derek Watts, at Charlene faktisk bærer på to barn i magen.

Derek klarte ikke å holde på hemmeligheten. På Twitter skrev han i helgen dette: «Min gamle skolekamerat Mike Wittstock har ringt og fortalt at hans datter er gravid med tvillinger. Gratulerer Charlene og Albert».

Pappa bekrefter

Den opprinnelige gladmeldingen fra fyrstepalasset i Monaco inneholder heller ingenting om «én baby» – den melder bare at Charlene er i lykkelige omstendigheter.

Overfor lokalavisa Benoni City Times i Sør-Afrika bekrefter Charlenes pappa opplysningene.

– Jeg er veldig glad for nyheten. Nå får jeg og min kone fire barnebarn, sier han.

Han har to fra før …

TRISTE ANSIKT: Charlene har ofte sett trist og nedstemt ut. Hvis hun har strevd lenge med å bli gravid, kan det være grunnen. Foto: All Over
TRISTE ANSIKT: Charlene har ofte sett trist og nedstemt ut. Hvis hun har strevd lenge med å bli gravid, kan det være grunnen. Foto: All Over Vis mer

Stor press

Charlene har hatt et enormt press på seg for å skaffe monegaskerne en tronarving. Etter hvert som det har gått både måneder og år uten at fyrstehuset har kunngjort noen graviditet, har optimismen etter bryllupet snudd til fortvilelse i fyrstedømmet.

Gladnyheten fra Monaco føyer seg inn i rekken av andre babynyheter fra Monaco, som erkommet på rekke og rad den siste tiden. I fjor sommer ble prinsesse Carolines (57) eldste sønn Andrea Casiraghi (30) far til sønnen Sasha, og like før jul ble hennes datter Charlotte Casiraghi (27) mor til Raphael.

GIFT I TRE ÅR: I juli i år kan fyrsteparet feire sin tredje bryllupsdag. Foto: All Over
GIFT I TRE ÅR: I juli i år kan fyrsteparet feire sin tredje bryllupsdag. Foto: All Over Vis mer

Endelig satt den

Det har lenge blitt spekulert i om Albert og Charlene hadde problemer med å få barn. Det er snart tre år siden de giftet seg, og flere påstår at Charlene har oppsøkt eksperter for å få hjelp.

Charlene er 36 år, og som kjent faller en kvinnes evne til å bli gravid jo eldre hun blir. Og det at det skal være tvillinger, tolkes det som at spekulasjonene stemmer.

Les også: 31 måneder med babypress

Tvillinger vanlig

Avdelingsoverlege Johan T. Hazekamp ved «IVF-klinikken i Oslo» forteller at det er større sjanser for å få tvillinger med prøverør.

– Gjør man assistert befruktning må man velge hvor mange egg som settes tilbake i livmoren. Vanligvis settes to egg tilbake, og da er det 25 prosent sjanse for at det blir tvillinger hvis man blir gravid, sier Hazekamp.

– Det er viktig å «presse sitronen» med to egg når man er 36 år, sier avdelingsoverlegen til Se og Hør.

Les også: Dette bildet sjokkerer Monaco