GRAVID?: Er "kulen" på prinsesse Maries mage et tegn på at hun venter barn? Foto: AP
GRAVID?: Er "kulen" på prinsesse Maries mage et tegn på at hun venter barn? Foto: APVis mer

Venter en prins eller prinsesse?

Danske medier spekulerer om prinsesse Marie venter barn.

SEHER.NO: Prinsesse Marie Cavallier og prins Joachim, som giftet seg i mai, var i helgen til stede under "Copenhagen Historic Grand Prix" i Fælledparken i den danske hovedstaden, og flere journalister bet seg merke i at Marie så strålende blid og opplagt ut.

I tillegg hadde hun fått en betydelig kul på magen, skriver Billed-Bladet.

Rykter skal nå ha det til at prinsessen venter barn, og at det var derfor prins Joachim nesten ikke klarte å holde hendene borte fra sin vakre kone.

- Både Marie og Joachim har flere ganger sagt at de ønsker seg barn sammen. Paret har imidlertid bare vært gift i vel to måneder, så vi får vel gi dem litt tid, mener Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne.

Helt sikker er han imidlertid ikke:

- Men de to turtelduene ser så strålende og glade ut begge to om dagen - og Marie virker unektelig litt rundere, så kanskje de allerede har en liten hemmelighet på lur...? sier Kjell Arne til Seher.

Tidligere denne sommeren spekulerte også Ekstrabladet i om prinsessen venter barn, og hevdet blant annet at Maries bruk av løse plagg var et sikkert tegn på graviditet.

Om det er en liten prins eller prinsesse i Maries mage, eller om det kun dreier seg om et uheldig bilde eller et stort måltid, har så langt ikke blitt kommentert av det danske slott.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Skjelt ut av overtent vakt