SVEKKET VENNSKAP?: Den siste tiden skal vennskapet mellom hertuginne Meghan og Priyanka Chopra (t.v) ha blitt satt på prøve flere ganger. Foto: NTB Scanpix
SVEKKET VENNSKAP?: Den siste tiden skal vennskapet mellom hertuginne Meghan og Priyanka Chopra (t.v) ha blitt satt på prøve flere ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan og Priyanka Chopra:

- Vennskapet henger i en tynn tråd

Flere påstander får fansen til å klø seg i hodet.

Publisert

Da det historiske bryllupet mellom prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) fant sted i mai i fjor, var flere av sistnevntes venner fra USA fløyet inn for anledningen.

Flere av Meghans nærmeste venner, deriblant skuespiller Priyanka Chopra (36) fulgte vielsen, og var også selvskrevne gjester på den lukkede feiringen i etterkant.

Da Priyanka giftet seg med Nick Jonas (26) bare noen måneder senere, var imidlertid verken Meghan eller prins Harry til stede.

Det britiske hertugparets fravær i bryllupet skal ikke ha vært særlig populært hos stjerneparet, som ble rette ektefolk i India før jul.

- Hun er knust

Meghan og Priyanka har vært venner i en årrekke, men ifølge flere kilder nær de to stjernene, skal det nå være iskaldt mellom dem. En kilde hevder 36-åringen ikke har kommet seg over det faktum at venninnen misset bryllupet hennes, skriver Page Six.

HISTORISK BRYLLUP: Flere av Meghans venner hadde tatt turen over dammen da hun skulle gifte seg i fjor. Her er Abigail Spencer og Priyanka Chopra på vei inn til vielsen. Foto: NTB Scanpix
HISTORISK BRYLLUP: Flere av Meghans venner hadde tatt turen over dammen da hun skulle gifte seg i fjor. Her er Abigail Spencer og Priyanka Chopra på vei inn til vielsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Priyanka var knust, sier kilden.

En annen kilde påstår at det også var derfor Bollywood-stjernen ikke tok del i Meghans babyshower forrige uke, da hertuginnen og venninnene hennes var samlet i New York.

Det amerikanske nettstedet skriver at Priyanka skal ha vært opptatt med møter, men kilder mener den egentlige grunnen er at 36-åringen føler seg såret av venninnen.

- Vennskapet er over med mindre Meghan sier unnskyld, sier en kilde ifølge Us Weekly.

KYSS PÅ TRAPPA: Meghan og Harrys første kyss som mann og kone. Video: AP Vis mer

Flere feiringer

En ikke navngitt kilde som skal stå Priyanka nær, har i ettertid kommentert ryktene om vennskapet med hertuginne Meghan, og avkreftet at de har mistet kontakten.

- Det er ingen problemer mellom dem. De er venner og alt som blir sagt på en annen måte, er ikke sant.

Ifølge Page Six har en talsperson for Priyanka derimot avslått å kommentere spekulasjonene.

I utgangspunktet er det kanskje ikke så rart hvis Priyanka er skuffet over at Meghan ikke feiret giftemålet hennes. Det sto nemlig ikke på muligheter.

Da 36-åringen og Nick Jonas giftet seg i desember, feiret de bryllupet tre ganger på tre uker. Til å begynne med hadde paret to seremonier i India - en indisk, og en mer tradisjonell amerikansk.

Kort tid senere samlet de kjente og kjære igjen - denne gangen til en bryllupsseremoni i Mumbai i India.

Ifølge flere internasjonale medier, deriblant ELLE, TMZ og E! News holdt Priyanka en imponerende tale også under den tredje feiringen.

STORSLÅTT FEIRING: Da Priyanka giftet seg med Nick Jonas feiret de bryllupet hele tre ganger. Her under Oscar-etterfesten natt til mandag. Foto: NTB Scanpix
STORSLÅTT FEIRING: Da Priyanka giftet seg med Nick Jonas feiret de bryllupet hele tre ganger. Her under Oscar-etterfesten natt til mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det betyr så mye for oss at dere alle kom hit i kveld. Dette har vært et ekstremt spesielt kapittel i livet mitt og jeg ønsket at min ektemann skulle få treffe alle de spesielle menneskene som har bidratt. Tusen takk for at dere kom, venner av foreldrene mine, mamma, som er vertinne i kveld, pappa, som jeg vet er med oss. Tusen takk for at dere kom og velsignet oss denne kvelden. Jeg håper dere koser dere. Dette er ektemannen min, Nick Jonas, skal bruden ha sagt, ifølge Elle.

Ifølge det nygifte paret fant «frieriet» sted 4. mars i fjor under Vanity Fair sin Oscar-fest, hele åtte måneder før det ble kjent at duoen datet, og omtrent ett og et halvt år før de avslørte at de var forlovet.

BRYLLUP: Flere kjendiser er invitert til bryllupet til prins Harry og Meghan Markle. Oprah Winfrey og Beckham-familien er blant flere store navn på gjestelista. Video: AP Vis mer

LES OGSÅ: - Her lurte vi dere alle sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer