PÅ PLASS: På kongehusets facebooks-side kan man se dette bildet med teksten "Kronprinsessen har ankommet Kuala Lumpur, Malaysia, for å delta på Women Deliver 2013". Kronprinsessen var kledd i hvite blonder fra Prada under en blå jakke.  Foto: kongehuset/Facebook
PÅ PLASS: På kongehusets facebooks-side kan man se dette bildet med teksten "Kronprinsessen har ankommet Kuala Lumpur, Malaysia, for å delta på Women Deliver 2013". Kronprinsessen var kledd i hvite blonder fra Prada under en blå jakke. Foto: kongehuset/FacebookVis mer

Venninnetreff i Kuala Lumpur

Mette-Marit på plass i Malaysia.

SEOGHØR.NO:  Denne uken skal kronprinsesse Mette-Marit delta på konferansen Women Deliver i Kuala Lumpur, og ifølge kongehusets facebook-side er hun allerede på plass i Malaysias hovedstad. Mandag morgen la de nemlig ut et bilde av Mette-Marit med teksten: «Kronprinsessen har ankommet Kuala Lumpur, Malaysia, for å delta på Women Deliver 2013».

Kronprinsessen ser strålende fornøyd ut på bildet og gleder seg åpenbart til å ta fatt på tre dagers spennende program, hvor hun får snakke om flere av sine store hjertesaker.

Konferansen er den tredje i sitt slag, og temaet er kvinners helse. Kronprinsessen skal  være gjestetaler i temaet utfordringer med HIV/Aids, og stiller i kraft av å være Goodwill-ambassadør for UNAIDS. Allerede i morgen skal hun sitte i et panel hvor man skal debattere spørsmål som har med kvinners helse å gjøre, blant annet seksualitet. 

Mette-Marit er ikke den eneste kongelige i salen. Hennes gode venninne og kronprinsessekollega, danske kronprinsesse Mary, deltar ved konferansen. Også hun har ifølge Billedbladet et tett program, men de to kongelige venninnne rekker nok å få litt kvalitetstid sammen.

De to har en rekke felles hjertesaker, og får nok mange interessante diskusjoner under konferansen. Om de ikke blir ferdigsnakket, kan de ta opp tråden når de kommer hjem. Da møtes de nemlig i prinsesse Madeleines og Chris O'Neills bryllup i Stockholm lørdag 8.juni.
 
Les også: Mette-Marit smykker seg med norsk design