- Venner sier at Kate er sikker på at hun er gravid

Nok en gang svirrer ryktene om at Kate bærer på en hemmelighet.

GRAVID? Nok en gang svirrer ryktene om at hertuginne Kate er gravid. Her går hun i treningstøy på Paralympics.  Foto: All Over Press
GRAVID? Nok en gang svirrer ryktene om at hertuginne Kate er gravid. Her går hun i treningstøy på Paralympics. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Rytene om at hertuginne Kate (30) er gravid har kommet med jevne mellomrom helt siden de giftet seg i april i fjor. Foreløpig uten at det har vært noe hold i ryktene.

Nå svirrer ryktene hardnakket igjen verden over. Ifølge nettstedet Examiner.com var det Hollywood Life som onsdag startet det hele. De hevder at en kilde ved det britiske hoffet bekrefter at en kongelig baby er på vei.
 
- Venner av paret sier at Kate er sikker på at hun er gravid. Hun og William holder nyheten tett til brystet, men er overlykkelige av glede, hevder kilden og legger til:

- En kvinne oppdager selv raskt de første tegnene på at noe er i gjære, og det skal ha vært en heftig natt hjemme i Anglesey like etter at OL var over, som gjorde susen.
 
Britiske hoffeksperter har hele veien hevdet at at William og Kate vil vente med barn til etter at dronning Elizabeths feiring av sitt 60-årsjubileum som monark er over, for ikke å stjele oppmerksomhet fra dronningen selv. Nå går jubileumsåret mot slutten, og en eventuell baby vil jo ikke komme før i 2013.

Hollywood Life hevder at den kongelige graviditeten er offisiell, men det er foreløpig ikke kommet en bekreftelse fra Buckingham Palace.

Nå gjenstår det å se om ryktene har rot i virkeligheten denne gangen...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Kate bruker ikke eget navn
Full krangel om Diana ble drept
Prins William reddet jente fra drukning

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer