Du leser nå Se og Hør Pluss

Eksklusivt

Vemodig avskjed med Bloksbjerg

Prinsesse Märtha Louise fikk endelig solgt sitt sommerparadis

EVENTYRET OVER: Prinsesse Märtha Louise har eid Bloksbjerg siden 2001. Her vandrer hun ut porten med trillekoffert i hendene og gitar på ryggen.
EVENTYRET OVER: Prinsesse Märtha Louise har eid Bloksbjerg siden 2001. Her vandrer hun ut porten med trillekoffert i hendene og gitar på ryggen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med trillekoffert og gitaren på ryggen gikk prinsesse Märtha Louise (48) ut porten fra ærverdige Bloksbjerg, det tidligere feriestedet til kong Olav på Hankø.

Sammen med døtrene tar hun i disse dager et vemodig farvel med ferieparadiset som de har kost seg på så å si hver eneste sommer. Se og Hørs eksklusive bilder viser at prinsessen fikk hjelp av både sine to eldste døtre og den kongelige eskorte i det følelsesladete og omfattende arbeidet med å flytte ut fra den staselige eiendommen på Hankø.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

Få de aller beste sakene fra bladet. 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke. Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Få tilgang til alt!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer