Velkommen til oss!

Grand galla på Slottet!

VERTSKAP: Kong Harald og dronning Sonja ønsker tirsdag Bulgarias president og frue velkommen til Norge. Foto: All Over Press
VERTSKAP: Kong Harald og dronning Sonja ønsker tirsdag Bulgarias president og frue velkommen til Norge. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Oslo pyntes til fest!

Det er en tradisjon at kong Harald og dronning Sonja hvert år tar imot to utenlandske statsoverhoder på statsbesøk i Norge. I juni var Spanias kongepar på besøk - og denne uken er turen kommet til republikken Bulgarias president og frue.

Kronprins Haakon ønsker Georgi Parvanov og frue velkommen til Norge når de tirsdag lander på Gardermoen - og ledsager dem siden til Slottsplassen, der kongeparet kl 15.30 tar imot med fullt seremoniell. Kronprinsesse Mette-Marit er også på plass.

Tirsdag kveld er det stor gallamiddag på Slottet til gjestenes ære. Hele onsdag har vertskap og gjester et travelt program i hovedstaden - før dagen avsluttes med presidentparets returarrangement på Grand Hotel.

Torsdag morgen drar både kongepar og presidentpar til Stavanger, der de blant annet skal på fjordtur før statsbesøket avsluttes ut på ettermiddagen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer