- Velkommen til familien

Hertuginne Kate delte privat bilde på Twitter.

SØTE: Hertuginne Kate Middleton tok bilde av sine barn, prinsesse Charlotte og prins George, og delte det på Twitter. Foto: Scanpix
SØTE: Hertuginne Kate Middleton tok bilde av sine barn, prinsesse Charlotte og prins George, og delte det på Twitter. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske kongefamilien delte lørdag tre nye bilder av prinsesse Charlotte Elizabeth Diana og prins George.

Og fotografen var ingen ringere enn hertuginne Kate Middleton. 

Bildet, som er tatt i midten av mai, har et kjærlig budskap. 

- Vi er glade for å kunne presentere dette bildet av prins George med sin lillesøster prinsesse Charlotte, skriver kongefamilien på sin twitterkonto sammen med emneknaggene #velkommentilfamilien. 

PRIVAT: Dette bildet delte kongefamilien på twitter. Foto: Ap
PRIVAT: Dette bildet delte kongefamilien på twitter. Foto: Ap Vis mer

Tidligere denne uken viste kongefamilien flere presenter som var kommet til Charlotte. 

Døpes samme sted som Diana

Neste gang vi får se bilde av lille Charlotte er under dåpen, som holdes i St.Mary Magdalene Kirke i Sandringham, søndag den 5.juli. 

SØSKEN: Prins George holder kjærlig sin lillesøster Charlotte. Foto: Ap
SØSKEN: Prins George holder kjærlig sin lillesøster Charlotte. Foto: Ap Vis mer

Kirken ligger bare et steinkast fra hertugfamiliens nye hjem, herregården Anmer Hall. Men den praktiske beliggenheten er neppe den eneste grunnen til at Kate og William har valgt å la datteren døpes nettopp her.

Ifølge Hello! Magazine ble nemlig prins Williams mor, avdøde prinsesse Diana, døpt i samme kirke den 30. august 1961. Diana, som gikk bort i 1997, ble født i Park House i Sandringham 1. juli det året.

Den lille prinsessen, som også er oppkalt etter sin avdøde bestemor, vil trolig bli døpt i sin nærmeste families åsyn, skriver The Telegraph.

- Det vil være en stor ære og privilegium å bidra til prinsessens velkomst i kirkens fellesskap. Sammen med foreldrene og familien hennes, ser jeg frem til å være med på denne gledens dag, preget av høytid og takksigelser, uttaler erkebiskop Welby ifølge avisen.

LES OGSÅ: - Han fridde på en romantisk båttur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer