Prins Harry og hertuginne Meghan:

Velger bort barnepiker

Mamma Doria flytter visstnok inn i Frogmore Cottage.

FLYTTER INN: Meghans (37) mamma Doria Ragland (62) skal visstnok flytte inn hos hertugparet etter at babyen er kommet til verden. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER INN: Meghans (37) mamma Doria Ragland (62) skal visstnok flytte inn hos hertugparet etter at babyen er kommet til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da det for et par måneder siden ble kjent at prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) er på flyttefot, uttalte en kilde til Us Weekly at duoen trengte mer plass, ettersom de snart blir foreldre.

Det kongelige paret holder for tiden på med å pusse opp eiendommen på Frogmore Cottage for flere millioner.

Meghan og Harry vil få et eget barneværelse, treningsrom og yogastudio i sitt nye hjem, og planen er ifølge flere medier, deriblant Vanity Fair, at Meghans mor, Doria Ragland (62), vil få et eget rom i huset.

Slik vil de unngå barnepiker

Dorias rom skal ligge i tilknytning til barneværelset, og barneværelset skal i tillegg til det ekstra soverommet være tilknyttet et eget lekerom for barnet.

Flere kilder nær paret hevder at paret ikke kommer til å følge kongelig presedens, der det er vanlig å hyre inn en barnepike til sine kommende barn, og heller få hjelp av mamma Doria med barnepass - i hvert fall i starten.

NÆR RELASJON: Hertuginne Meghan har en svært nær relasjon med moren Doria Ragland. Foto: NTB Scanpix
NÆR RELASJON: Hertuginne Meghan har en svært nær relasjon med moren Doria Ragland. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som kongelige har Meghan og prins Harry ubegrenset tilgang til profesjonelle barnepiker, men de skal angivelig ikke ha lyst til å følge i hertuginne Kate (37) og prins Williams (36) fotspor.

Ifølge Vanity Fairs kongehusekspert, Katie Nicholl, som har snakket med flere kilder, vil Meghan heller at mamma Doria skal hjelpe til med den nye babyen.

- De har ingen planer om å hyre inn en barnepike med det første, og vil heller ta imot hjelp fra Meghans mor, sier Nicholl til Vanity Fair.

Gått på kurs

I høst var det flere som skrev om den kommende bestemoren og ifølge Express har hun blitt observert på barnepike-kurs i USA. Allerede da begynte ryktene å svirre om at hun skulle komme og hjelpe med barnet.

Doria skal den gang ha blitt kurset i amming, fødsel, nyfødtomsorg og førstehjelp hos Cradle Company, en Los Angeles-basert nyfødtklinikk.

SNART TERMIN: Meghan har angivelig termin i slutten av april. Foto: NTB Scanpix
SNART TERMIN: Meghan har angivelig termin i slutten av april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- To av lærerne gir Doria kurs hjemme hos seg selv for å ikke tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet. Meghan vil unngå å ansette personale når hennes første barn blir født, har en kilde tidligere uttalt til Express.

Tanken på å få sin egen mor til å flytte til England for å hjelpe til med babyen skal ha vært et av Meghans største ønsker.

- Det er alltid noe Doria har hatt lyst til. Hun er allerede spesialisert i nyfødt-yoga, sa kilden i høst.

Tilstedeværende pappa

De aller fleste kongepar velger å ta i bruk hjelp fra en barnepike eller barnepasser som skal passe på barna. Meghan og Harry bryter derfor mot den kongelige normen.

Prins Harry har selv et svært godt forhold til sin tidligere barnepike, Tiggy Legge-Bourke, og hun skal ha blitt invitert til det kongelige bryllupet i fjor.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

Det har tidligere vært skrevet om at Harry og Meghan ville ansette «super-nanny» og livsstilsguru Connie Simpson fra Alabama, som blant annet har hjulpet med å oppdra George og Amal Clooneys tvillinger.

Hun har også jobbet med superstjerner som Justin Timberlake og Jessica Biel, og har hjulpet til med over 250 babyer i løpet av sin over 30 år lange karriere.

Prins William og hertuginne Kate valgte også i sin tid å ikke ansette en barnepike på heltid for prins George (5). De fikk da god hjelp fra Kates mamma, Carole Middleton, som hjalp til etter fødselen.

I ettertid hyret de inn barnepike Maria Borrallo.

NANNY: Prins William og hertuginne Kate ansatte etterhvert barnepike Maria Borrallo. Foto: NTB Scanpix
NANNY: Prins William og hertuginne Kate ansatte etterhvert barnepike Maria Borrallo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kates venn Jessica Hay har tidligere fortalt at William og Kate ville forsøke å gi sin lille prins en mest mulig normal oppvekst - slik avdøde prinsesse Diana gjorde da prins Harry og prins William vokste opp på Kensington Palace.

- William er veldig lik sin mor. Han vil være en tilstedeværende pappa, som ikke gjør seg avhengig av barnepiker under barnets oppvekst. De er begge enige om at de ikke vil ha barnepiker.

LES OGSÅ: - Politiet tar grep mot Meghans søster

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer