Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Veldig undertrykkende

Prinsesse Dianas livvakt støtter hertugparets beskrivelser av biljakten.

JAGET?: Hertugparet mener de ble utsatt for en biljakt. Nå får de støtte fra Dianas tidligere livvakt. Foto: Shutterstock editorial/NTB
JAGET?: Hertugparet mener de ble utsatt for en biljakt. Nå får de støtte fra Dianas tidligere livvakt. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ble det kjent at prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) var involvert i det de selv omtalte som en biljakt med paparazzifotografer i New York.

Hendelsen, som skal ha vart i over to timer, ble beskrevet som svært dramatisk og talspersonen til hertugparet mente at Harry og Meghan var nære flere nestenulykker.

Mange har dratt paralleller til hvordan Harrys mor, prinsesse Diana, døde etter en biljakt i Paris i 1997.

Nå har den avdøde prinsessens tidligere livvakt uttalt seg om hva han tenker om den angivelige biljakten.

- Knuser deg

Lee Sansum var ansatt av Mohamed Al-Fayed for å beskytte Diana og hennes kjæreste Dodi Al-Fayed. Bilulykken i 1997 førte til at Diana, Dodi Al-Fayed og sjåføren Henri Paul døde.

I et intervju med Fox News, støtter Lee Sansum hertugparets opplevelse av hendelsen i New York.

- Enten om det er den korrekte historien eller ei, så er det en versjon av den. Men fra min erfaring tidligere så er paparazzifotografene svært påtrengende. Til slutt så knuser det deg, sier han til Fox News.

- I starten så takler man det, men det er veldig undertrykkende. Og til slutt tenker selv de roligste av oss at «nå er det nok».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer