- Veldig rørende og veldig bevegende

Kongefamilien på minnesmarkering etter skytingen i Danmark.

DELTOK: Kronprins Frederik og sønnen, prins Christian, var til stede på minnesmarkering tirsdag. Foto: NTB
DELTOK: Kronprins Frederik og sønnen, prins Christian, var til stede på minnesmarkering tirsdag. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Danske kronprins Frederik (54) og prins Christian (16) deltok tirsdag på minnesmarkeringen for å hedre de som mistet livet under skytingen på Field's kjøpesenter i København søndag.

Tre personer mistet livet etter angrepet.

Danmarks statsminister Mette Frederiksen (44) var også til stede. Hun talte for de frammøtte, noe som gjorde at flere ikke klarte å holde tårene tilbake. Den unge prinsen var en av dem som måtte kjempe mot tårene.

TÅRER: Kronprinsesse Mette-Marit klart ikke å holde tårene tilbake under nedleggelse av blomster ved åstedet for masseskytingen i Oslo sentrum. Video: Dagbladet TV/NRK Vis mer

- Det er veldig fint og veldig vakkert at vi kan stå her. Jeg håper familiene kommer sterkt tilbake, sa prins Christian til pressen utenfor Field's, melder danske Ekstra Bladet.

- Det er veldig rørende og veldig bevegende. Vi står sammen og vi kan hjelpe hverandre. Mine tanker går til ofrene og pårørende, la kronprins Frederik til.

LES OGSÅ: Oslo-skytingen: - Helt forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer