Thomas Markle jr om Meghan:

- Veldig overfladisk

Hertuginnens halvbror er klar for kjendisversjonen av «Big Brother». Der vekker han allerede oppsikt.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thomas Markle Jr. (55) virker ikke å være veldig begeistret for sin halvsøster, Meghan Markle (40), også kjent som hertuginne Meghan.

Markle blir nå, sammen med 11 andre å se i den australske kjendisversjonen av «Big Brother». Og det er her han atter en gang bruker sterke ord i sin karakteristikk av Meghan.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Skryter av advarsel

Det gjør han i en trailer for realityprogrammet, som ble sluppet på Twitter søndag, melder flere internasjonale medier, deriblant PageSix.

FÅR TYN IGJEN: Thomas Markle jr. langer nok en gang ut mot hertuginne Meghan, som giftet seg med prins Harry i 2018. Tidligere i år fikk paret sitt andre barn sammen. Foto: Splash News / NTB
FÅR TYN IGJEN: Thomas Markle jr. langer nok en gang ut mot hertuginne Meghan, som giftet seg med prins Harry i 2018. Tidligere i år fikk paret sitt andre barn sammen. Foto: Splash News / NTB Vis mer

I videosnutten beskriver 55-åringen seg selv som «den største broren av dem alle». Samtidig skryter han av at han i forkant av bryllupet advarte prins Harry (36) mot å gifte seg med halvsøsteren.

- Jeg fortalte prins Harry at jeg tror hun kommer til å ødelegge livet hans. Hun er veldig overfladisk, sier Thomas Markle jr. i videoen.

Det var like før det kongelige bryllupet i 2018 at Thomas Markle jr. sendte et håndskrevet brev til prins Harry der han blant annet skrev at det ikke var for sent å snu.

Han skrev også at Meghan «åpenbart ikke er den rette kvinnen for ham».

Det er verdt å nevne at halvbroren ikke var invitert i parets bryllup i 2018. Det var heller ikke søsteren, Samantha Markle, som også har uttalt seg kritisk til hertugparet.

Thomas Markle jr. og Meghan Markle er begge barn av Thomas Markle.

- Ingen vil bli opprørt

De kontroversielle uttalelsene i opptakten til kjendisversjonen av «Big Brother» kommer kanskje ikke veldig overraskende for mange. Dette er nemlig ikke første gang at han bruker halvsøstera for å skape blest rundt seg selv på tv-skjermen.

TV-KLAR: Thomas Markle jr. blir nå å se i den australske kjendisversjonen av «Big Brother». Foto: MediaPunch / REX / NTB
TV-KLAR: Thomas Markle jr. blir nå å se i den australske kjendisversjonen av «Big Brother». Foto: MediaPunch / REX / NTB Vis mer

I 2019 medvirket han i en ølreklame sammen med en «Meghan-look a like». Reklamen gikk ut på at han planla å rane Buckingham Palace, nærmere bestemt dronning Elizabeths krone - mens alt endte med at han stakk av med en kasse øl istedet.

- Jeg tror ingen vil bli opprørt over dette. Ingen vil bli forbanna, uttalte han den gang til The Post, før han la til at han tippet at Meghan og den britiske kongefamilien til og med ville anse reklamen som morsom.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer

Transikonet Caitlyn Jenner og tidligere politisk assistent for Donald Trump, Omarosa Manigault Newman, er også blant deltakerne i den australske kjendisversjonen av «Big Brother».

LES OGSÅ: - Følte meg dårlig da jeg så bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer