Prinsesse Märtha Louise:

- Veldig koselig

Svarer på hvordan det er å være nyforlovet.

FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise var ordknapp om forlovelsen da hun møtte pressen søndag ettermiddag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BJERKE / OSLO (Se og Hør): Tidligere denne uka kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47) har forlovet seg.

Søndag ettermiddag var det duket for årets kjendisløp på Bjerke, hvor prinsessen hadde fått med seg en rekke norske kjendiser på travløp.

Hun hadde imidlertid også tid til å snakke litt om den ferske forlovelsen. Til Se og Hør forteller hun at det er stas å være forlovet.

- Det er veldig koselig, smiler prinsessen.

- Hvordan føles det med seier?

- Veldig gøy med seier i dag, legger hun til, og forteller videre at hun ikke er helt sikker på hvordan hun skal feire seieren.

FORLOVET: 7. juni kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise hadde forlovet seg med Durek Verrett, og dagen etter uttalte datteren Leah Isadora Behn seg for første gang om forlovelsen. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Katrine Bjelke Vis mer

Hjelmen hun har på seg er også spesiallaget, opplyser prinsessen i tillegg.

Kjendisene som er var i årets løp er Marte Bratberg, Marna Haugen, Jan Thomas, Harlem Alexander, Simon Nitsche, Siri Kristiansen og Iselin Guttormsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer