Durek Verrett:

Vekker oppsikt med sitat

Hevder Ari Behn har tatt kontakt.

KONTAKT MED DEN ANDRE SIDEN: Durek Verrett hevder at han får beskjeder fra avdøde Ari Behn. Fotomontasje: Lise Åserud / NTB, Tore Skaar / Se og Hør
KONTAKT MED DEN ANDRE SIDEN: Durek Verrett hevder at han får beskjeder fra avdøde Ari Behn. Fotomontasje: Lise Åserud / NTB, Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai 2019 avslørte prinsesse Märtha Louise (51) at hun hadde funnet lykken med den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (48), og helt siden har paret fått stor oppmerksomheten i både norsk og internasjonal presse.

I juni kunne også duoen avsløre den gledelige nyheten om at de to hadde forlovet seg. Det røpet paret på Instagram.

Verrett har jevnlig hatt livestreams på sosiale medier hvor han snakker med sine følgere, og torsdag kveld gikk han live på TikTok.

Det skriver Nettavisen.

Svarte på spørsmål

Under livesendingen svarte Verrett på spørsmål fra følgere, og skal blant annet ha fortalt om sin forlovelse til prinsesse Märtha Louise, og uttalt at de fortsatt ikke har funnet en dato for bryllupet.

SNAKKER UT: 8. november møtte kongeparet pressen for å snakke ut, etter at de tidligere samme dag sendte ut en pressemelding om at prinsesse Märtha Louise ikke lenger skal representere kongehuset. Video: NRK Vis mer

Samtidig fortalte han at kongen og dronningen har støttet forholdet deres hele veien, ifølge Nettavisen.

Underveis skal Verrett ha fått spørsmål fra en av seerne i livestreamen, som spurte om han tror på liv etter døden. Da hevdet Verrett at Ari Behn har tatt kontakt med han fra «den andre siden».

Ari Behn var gift med prinsesse Märtha Louise fra 2002 til 2017. Han tok sitt eget liv 25. desember 2019.

- Jeg kan høre Ari noen ganger. Han ber meg hilse til barna og si at han elsker dem høyt, uttalte Verrett ifølge Nettavisen.

I livesendingen skal også Verrett ha svart på hvorvidt han synes det er greit å ta betalt for behandlinger, hvorpå han skal ha svart at folk bruker pengene sine på det de ønsker, og hvis de ønsker å betale for hans behandlinger, har de rett til det.

Videre skal han ha sagt at han tilbyr gratis timer til folk som er dødssyke, og de med dårlig råd.

Flere stormer

Det har tidligere blitt stilt spørsmål rundt prinsessens forlovedes alternative behandlinger, og det har ved flere anledninger stormet rundt paret med bakgrunn i Verretts kontroversielle uttalelser.

RASER: Tirsdag kveld la Durek Verrett ut en livesending på Instagram hvor han går hardt ut mot den norske pressen, og særlig Se og Hør. Video: Instagram / Durek Verrett Vis mer

I fjor høst ble det kjent at prinsesse Märtha Louise avslutter sine offisielle oppgaver for kongehuset, etter at det over en periode ble stilt spørsmål ved hva man kan, og ikke kan gjøre samtidig som man representerer kongehuset.

Det beskrev kongehuset da som årsaken til at de ser behovet for å tydeliggjøre roller og bruken av prinsessetittelen.

Det har foreløpig ikke lyktes Se og Hør har å komme i kontakt med prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen.

LES OGSÅ: Hastebryllup etter den vonde tiden?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer