Prinsesse Isabella:

Vekker oppsikt med dette

14-åringen dukket opp med svindyr veske.

KRITIKK: Prinsesse Isabella dukket opp med farmor, dronning Margrethe, ved sin side. Det er derimot hva hun bærer på armen som har fått mest oppmerksomhet. Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
KRITIKK: Prinsesse Isabella dukket opp med farmor, dronning Margrethe, ved sin side. Det er derimot hva hun bærer på armen som har fått mest oppmerksomhet. Foto: Keld Navntoft, Kongehuset Vis mer
Publisert

Om halvannen måned, 30. april, skal danske prinsesse Isabella (14) konfirmeres. Det blir en historisk begivenhet, ettersom prinsessen er den første prinsessen som har konfirmert seg i slottskirken på mer enn 60 år.

I forbindelse med konfirmasjonen har den unge prinsessen et travelt skjema om dagen. Søndag var hun blant annet med farmor, dronning Margrethe (81), på konfirmasjonsforberedelser i Garnisonkirken.

Der viste hun blant annet frem en ny hårfarge, men det var også noe helt annet den rojale fansen bet seg merke i. Isabella dukket nemlig opp med en svindyr veske på armen, ifølge danske Se og Hør.

I STORSLAG: Kong Harald var i storslag og fikk frem folks latter under en gallamiddag. Video: Rødt Kort. Vis mer

8300 kroner

Det har strømmet inn med likerklikk og kommentarer etter at det danske kongehuset delte bilder av trioen utenfor kirken.

Spesielt den nevnte hårfargen har flere kommentert på, men det er også mange som har lagt merke til vesken.

«Er det greit at en 14 år gammel jente, som gjerne skal være en som andre unge kan se opp til, alltid skal gå rundt med en veske til flere tusen kroner?», skriver en i kommentarfeltet.

Følgeren som har kommentert påpeker at vesken prinsessen bærer på armen er fra det italienske motehuset Prada. Prislappen ligger på 8300 norske kroner, ifølge merkets nettside.

Danske Se og Hør påpeker at prinsessen har brukt den samme vesken ved en rekke anledninger.

UT PÅ TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag deler kongehuset en ny video av familien på skitur. Video: Kongehuset Vis mer

Blandede meninger

Det er svært blandede meninger om hvorvidt det er greit at prinsessen bærer dyre merkeklær. Flere peker blant annet på at hun kler seg for voksent til å være 14 år.

«Nei, jeg synes ikke det er greit. Jeg mener også at hun går for voksent kledd», skriver en.

«Jeg synes personlig det er greit. Jeg har ikke inntrykk av at prinsessen ikke jobber for det», lyder det fra en annen.

«Hun har lånt den fra sin mors garderobe. Akkurat som alle andre 14-åringer vil hun også være med - prinsesse eller ei», legger en tredje til.

SVINDYR PRISLAPP: Prinsesse Isabellas veske koster 8300 norske kroner. Det er det flere som reagerer på. Foto: Shutterstock / NTB
SVINDYR PRISLAPP: Prinsesse Isabellas veske koster 8300 norske kroner. Det er det flere som reagerer på. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, sier at det ikke er så rart at ei jente på snart 15 år følger med på motetrender.

- Vesken prinsesse Isabella bruker er virkelig trendy, og mange jevnaldrende kunne nok tenkt seg en lignende. Men den er jo svindyr, og de fleste kan bare drømme om den slags. Når det er sagt kan for alt vi vet dette være kronprinsesse Marys veske, sier hun, og legger til:

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

- Akkurat som vår egen prinsesse, har vi flere ganger sett at Isabella låner klær og tilbehør fra sin mors rikholdige garderobe. Og at prinsessen i en alder av snart 15 synes mote er gøy og følger med på trendene, finner jeg ikke rart i det hele tatt. Det er helt naturlig!

Kongehuset har så langt ikke kommentert kritikken fra følgerne.

LES OGSÅ: Bildene av prinsessen vekker oppsikt: - Wow!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer