Prins William:

Vekker oppsikt
med denne detaljen

Prins William hyllet filmen med en spesiell detalj.

«TOP GUN»-FAN: Prins William skal være fan av flyfilmen. Foto: Justin Tallis/AFP/NTB
«TOP GUN»-FAN: Prins William skal være fan av flyfilmen. Foto: Justin Tallis/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Torsdag var det duket for kinopremiere på den nye «Top Gun»-filmen, «Maverick» i London, og den røde løperen var dermed rullet ut.

Til stede var flere celebre gjester, blant annet hovedrolleinnehaver Tom Cruise (59). I tillegg dukket et par kongelige fjes opp for å se filmen, nemlig prins William (39) og hertuginne Kate (40).

Alle hadde kledd seg opp i finstasen, og det er spesielt prinsens klesvalg som har fått oppmerksomhet.

Tro til temaet

For anledningen hadde britenes prins tatt på seg en mørk velourdress, men det var skovalget som stjal showet, skriver People.

På føttene hadde prins William på seg sko med små, broderte fly på. De broderte flyene var av typen F-18 Super Hornet, de samme flyene som vi ser i «Top Gun».

Kona, hertuginne Kate, var ikledd en gulvlang svart kjole med hvit kant over skuldrene og brystet.

Det kongelige paret gikk sammen med Cruise på den røde løperen, og ble introdusert for andre skuespillere i filmen, som Jennifer Connelly (51) og Miles Teller (35).

- Mye til felles

Torsdag var dog ikke første gang prins William og hertuginne Kate så filmen. De skal ha fått en eksklusiv titt av «Top Gun»-oppfølgeren med invitasjon fra Cruise, ifølge People. Han hadde hørt at prinsen var fan av den originale filmen fra 1986.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer