Chris O'Neill:

Vekker oppsikt med bisarr datingreklame

Skaper hodebry for prinsesse Madeleines ektemann.

TRØBBEL: Prinsesse Madeleine ektemann, Chris O'Neill, har fått trøbbel på arbeidsplassen. Foto: Shutterstock / NTB
TRØBBEL: Prinsesse Madeleine ektemann, Chris O'Neill, har fått trøbbel på arbeidsplassen. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

8. juni kan svenske prinsesse Madeleine (39) og finansmannen Chris O'Neill (47) feire at de har vært mann og kone i ni år. Paret ga hverandre sine ja i Slottskyrkan i Stockholm i 2013.

Chris ble født i London til amerikanske foreldre på midten av 70-tallet. Faren hans var investor, og sønnen skulle fort gå i familiens fotspor. Han har blant annet jobbet som finansrådgiver for rike klienter, noe han tjente gode penger på i sin tid.

Helt siden han giftet seg med den svenske prinsessen, har han jobbet med firmaet Wilton Payments - et foretak som har som oppgave å fikse betalingsløsninger til store, internasjonale firmaer.

Ifølge Expressen har jobben imidlertid skapt hodebry for 47-åringen de seneste årene.

Millioner i underskudd

Ettersom firmaet ikke er av den største typen, har de ikke vært pliktig til å melde inn fullstendig årsregnskap til britiske Brønnøysundregistrene. Firmaet er registrert i London og Florida.

De siste dokumentene som er sendt inn fra den amerikanske delen av firmaet, samt rapporten fra det britiske, viser at prinsesse Madeleines ektemann har nok å henge fingrene i om dagen.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/99 kr mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer