Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit:

Vekker oppsikt i utlandet

Kronprinsparet dokumentarserie får oppmerksomhet.

OPPMERKSOMHET: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon blir nok en gang omtalt i utlandet. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
OPPMERKSOMHET: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon blir nok en gang omtalt i utlandet. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Lørdag fikk det norske folk bli bedre kjent med kronprins Haakon (50) og kronprinsesse Mette-Marit (50) da dokumentarserien «Kronprinsparet - vårt Norge» ble sluppet.

Serien ble lagd i anledning at både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit fylte 50 i sommer, og seerne får blant annet ta del i den store 50-årsmarkeringen på Slottet den 25. august.

Kronprinsparets serie har blitt beskrevet som et unikt innblikk, og nå skaper den også overskrifter i utlandet.

I sin nye bok forteller kronprins Haakon om forholdet han har med stesønnen. Reporter: Nora Skavhaug. Video: NTB, Se og Hør. Vis mer

Nå har nemlig svenske Hänt valgt å omtale serien.

I en artikkel beskriver de det norske kronprinsparet som livlige og glade, og det er særlig én hendelse som de velger å omtale: Nemlig det at ingen av de er særlige glade for å fylle 50 år.

- Alle bare spør om hvordan det er å fylle 50, men jeg er så lei av å tenke på å fylle 50. Kan vi slutte å snakke om det? spør kronprinsen lattermildt i serien.

- Du vil ikke snakke om det, og jeg vil ikke snakke om det, svarer Mette-Marit.

I sin nye bok avslører kronprins Haakon noe han aldri har fortalt før. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Det at medlemmer av det norske kongehuset dukker opp i TV-serier, er ikke nødvendigvis en ny ting.

I senere tid har vi blitt bedre kjent med flere av medlemmene av kongefamilien. Prinsesse Märtha Louise (52) har hatt sin egen realityserie på TV 2, «Märtha», og er for tiden aktuell med «Jaget».

Døtrene Maud Angelica (20) og Leah Isadora Behn (18) har deltatt i hver sine realityserier, «Powerwomen» og «Kokkeskolen». Sistnevnte har også medvirket i «Kjendis AS».

LES OGSÅ: Avslører hemmelig kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer