Prinsesse Madeleine:

Vekker oppsikt i utlandet

Prinsessens bilde har skapt internasjonal oppmerksomhet.

VEKKER OPPSIKT: Prinsesse Madeleines Instagram-bilde har fått mye oppmerksomhet. Foto: Shutterstock editorial/ NTB
VEKKER OPPSIKT: Prinsesse Madeleines Instagram-bilde har fått mye oppmerksomhet. Foto: Shutterstock editorial/ NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke var svenske prinsesse Madeleine (40) tilbake i New York. Det delte hun selv på Instagram.

«Ni år senere er Leonore tilbake i New York City!» skrev prinsessen, til et bilde av seg selv og de tre barna Leonore (9), Nicolas (7) og Adrienne (4).

Nå vekker den svenske prinsessen oppsikt i utlandet.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen gikk det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

Svensk Damtidning har også omtalt saken.

Byen New York har nemlig en helt spesiell betydning for Madeleine og hennes familie. Og det har britiske Hello Magazine bitt seg merke i.

New York er byen prinsessen flyktet til etter den brutte forlovelsen med Jonas Bergström (44) i 2010. Forholdet endte i en utroskapsskandale.

Det var i samme by prinsessen møtte sin nåværende ektemann Chris O'Neill (48). Paret giftet seg i 2013. Prinsesse Leonore kom til verden året etter, også i New York.

I artikkelen til det britiske magasinet beskriver de New Yorks plass i Madeleines hjerte. De beskriver også hvordan prinsessen og familien hennes valgte å flytte fra byen etter fem år.

«Ekteparet flyttet tilbake til Stockholm i februar 2015, og fire måneder senere ble sønnen Nicolas født. Familien flyttet til London senere samme år, men i 2018 valgte prinsesse Madeleine å føde sitt tredje barn, Adrienne, i Sverige».

Kronprins Haakon svarer på spørsmål om sin søster prinsesse Märtha Louise. Video: Caroline Vagle. Vis mer

I dag bor prinsesse Madeleine i Florida, sammen med familien sin. De flyttet dit i 2018.

LES OGSÅ: Avslører ny rolle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer