Marius Borg Høiby og Nora Haukland:

Vekker oppsikt i utlandet

Romansen blir flittig omtalt utenfor Norske landegrenser.

KJÆRESTER: Nylig ble det kjent at Marius Borg Høiby dater tidligere realitydeltaker Nora Haukland. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Nylig ble det kjent at Marius Borg Høiby dater tidligere realitydeltaker Nora Haukland. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av september kunne influenser og tidligere «Love Island»-deltaker Nora Haukland (24) bekrefte overfor Se og Hør at hun dater Marius Borg Høiby (25).

Det skapte naturligvis overskrifter i norske medier, ettersom hun dater kronprinsesse Mette-Marits (49) eldste sønn. Paret ble sammen i sommer, og overfor Se og Hør kunne Haukland fortelle at hun har møtt familien.

- Han har blitt min beste venn og jeg har det så gøy med han, sier hun om kjæresten.

Men det er ikke bare i norske medier romansen har blitt omtalt. Også utenlandske medier har fått med seg forholdet.

Nyheten sprer seg

Blant mediene som har funnet romansen interessant, er Svensk damtidning. «Mette-Marit har mottatt en ekte gladbeskjed!», skriver magasinet om Borg Høibys nye forhold.

KJÆRESTER: Influenser Nora Haukland bekrefter at hun er kjæreste med Marius Borg Høiby. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

Tyskerne har også fått med seg det hele, og omtaler forholdet i tyske Bild. Men det stopper ikke der.

«Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit har et forhold til denne realitystjernen», skriver RTL Boulevard, et nederlandsk nettsted.

Det er altså ingen tvil om at forholdet vekker oppsikt utenfor Norge - og flere henger seg opp i at det er en realitydeltaker 25-åringen nå har innledet er forhold til.

Også spanske El Espanol henger seg på tråden.

«Marius Borg, sønn av Mette-Marit fra Norge, forelsket i en reality-deltaker», lyder overskriften, før de videre skriver:

«Prinsessens førstefødte sønn har forlatt ungkarslivet bare seks måneder etter bruddet med modellen Juliane Snekkestad».

BYGDØY: Kongen uttaler seg for første gang om Durek Verrett. Video: Madeleine Liereng. Reporter: Ruben Pedersen Vis mer

Bekreftet brudd

Det var i mars Juliane Snekkerstad (27) kunne bekrefte at det var over mellom henne og Borg Høiby. Paret holdt sammen i over fire år og flyttet sammen - før de altså skilte lag tidligere i år.

De kjøpte bolig sammen i 2019 i Tønsberg, men den ble solgt etter bruddet. Borg Høiby flyttet selv hjem til Skaugum etter bruddet.

Haukland på sin side, har vært singel siden slutten av fjoråret. Det var i desember det ble bekreftet at hun ikke lenger bodde sammen med ekskjæresten Johannes Klemp.

LES OGSÅ: Bent Høie skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer