Marius Borg Høiby og Nora Haukland:

Vekker oppsikt i utlandet

Romansen blir flittig omtalt utenfor Norske landegrenser.

KJÆRESTER: Nylig ble det kjent at Marius Borg Høiby dater tidligere realitydeltaker Nora Haukland. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Nylig ble det kjent at Marius Borg Høiby dater tidligere realitydeltaker Nora Haukland. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av september kunne influenser og tidligere «Love Island»-deltaker Nora Haukland (24) bekrefte overfor Se og Hør at hun dater Marius Borg Høiby (25).

Det skapte naturligvis overskrifter i norske medier, ettersom hun dater kronprinsesse Mette-Marits (49) eldste sønn. Paret ble sammen i sommer, og overfor Se og Hør kunne Haukland fortelle at hun har møtt familien.

- Han har blitt min beste venn og jeg har det så gøy med han, sier hun om kjæresten.

Men det er ikke bare i norske medier romansen har blitt omtalt. Også utenlandske medier har fått med seg forholdet.

Nyheten sprer seg

Blant mediene som har funnet romansen interessant, er Svensk damtidning. «Mette-Marit har mottatt en ekte gladbeskjed!», skriver magasinet om Borg Høibys nye forhold.

Tyskerne har også fått med seg det hele, og omtaler forholdet i tyske Bild. Men det stopper ikke der.

«Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit har et forhold til denne realitystjernen», skriver RTL Boulevard, et nederlandsk nettsted.

Det er altså ingen tvil om at forholdet vekker oppsikt utenfor Norge - og flere henger seg opp i at det er en realitydeltaker 25-åringen nå har innledet er forhold til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.