Leah Isadora Behn:

Vekker oppsikt i utlandet

Leah Isadora Behn vokser seg stadig større på sosiale medier. Nå får hun også oppmerksomhet i utlandet.

POPULÆR: Leah Isadora Behn har vokst seg stor på sosiale medier og er svært populær om dagen. Foto: Emma Cecilia Eriksson / Se og Hør
POPULÆR: Leah Isadora Behn har vokst seg stor på sosiale medier og er svært populær om dagen. Foto: Emma Cecilia Eriksson / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at prinsesse Märtha Louises (50) datter, Leah Isadora Behn (16), har blitt svært populær på sosiale medier den siste tiden. Hun har allerede vist at hun har et stort talent innenfor sminke, og følgerskaren hennes vokser stadig.

16-åringen driver for tiden to Instagram-profiler, hvor den ene inneholder sminke og skjønnhet, mens den andre er mer motebasert. I tillegg er hun også aktiv på både YouTube og TikTok.

Til sammen har hun nå om lag 238 000 følgere på de fire kontoene, og på TikTok er det flere millioner som har sett videoene hennes.

Onsdag forrige uke har hun også vekket oppsikt i utlandet. Den britiske storavisen Daily Mail har nemlig latt seg bemerke av den talentfulle tenåringsjenta.

Nært forhold

Den britiske avisen har skrevet en lang artikkel om prinsesse Märtha Louises datter. I artikkelen oppsummeres det blant annet hva Leah Isadora tidligere har delt på sosiale medier.

Det er også lagt fokus på forholdet hun har til moren sin.

16-åringen har ved flere anledninger lagt ut videoer av seg selv og moren på TikTok. Senest forrige måned delte hun en rørende video, hvor hun siterte TV-serien «Gilmore Girls». I videoen fikk man se flere søte bilder av mor og datter sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer