Leah Isadora Behn:

Vekker oppsikt i utlandet

Leah Isadora Behn vokser seg stadig større på sosiale medier. Nå får hun også oppmerksomhet i utlandet.

POPULÆR: Leah Isadora Behn har vokst seg stor på sosiale medier og er svært populær om dagen. Foto: Emma Cecilia Eriksson / Se og Hør
POPULÆR: Leah Isadora Behn har vokst seg stor på sosiale medier og er svært populær om dagen. Foto: Emma Cecilia Eriksson / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at prinsesse Märtha Louises (50) datter, Leah Isadora Behn (16), har blitt svært populær på sosiale medier den siste tiden. Hun har allerede vist at hun har et stort talent innenfor sminke, og følgerskaren hennes vokser stadig.

16-åringen driver for tiden to Instagram-profiler, hvor den ene inneholder sminke og skjønnhet, mens den andre er mer motebasert. I tillegg er hun også aktiv på både YouTube og TikTok.

PRINSESSEDATTER: Leah Isadora Behn dukket opp på Vixen Awards 2021. Vis mer

Til sammen har hun nå om lag 238 000 følgere på de fire kontoene, og på TikTok er det flere millioner som har sett videoene hennes.

Onsdag forrige uke har hun også vekket oppsikt i utlandet. Den britiske storavisen Daily Mail har nemlig latt seg bemerke av den talentfulle tenåringsjenta.

Nært forhold

Den britiske avisen har skrevet en lang artikkel om prinsesse Märtha Louises datter. I artikkelen oppsummeres det blant annet hva Leah Isadora tidligere har delt på sosiale medier.

Det er også lagt fokus på forholdet hun har til moren sin.

16-åringen har ved flere anledninger lagt ut videoer av seg selv og moren på TikTok. Senest forrige måned delte hun en rørende video, hvor hun siterte TV-serien «Gilmore Girls». I videoen fikk man se flere søte bilder av mor og datter sammen.

«Min ultimate inspirasjon kommer fra min beste venn, den blendende kvinnen som jeg fikk navnet og mitt blod fra, Märtha Louise», er blant det hun mimer, før hun siterer talen i lydklippet:

«Da hun ledet meg gjennom disse utrolige atten årene, vet jeg ikke om hun noen gang skjønte at den personen jeg mest ønsket å være var henne».

Forholdet til Rory og Lorelai Gilmore, som er mor og datter i TV-serien, var nemlig veldig nært da datteren var tenåring, til tross for at moren ble født inn i en fisefin familie med penger.

Moren beskrev seg selv som en fri ånd og avviste familiens rikdom, og valgte å oppdra datteren på en ydmyk måte.

Ifølge avisen virket videoen som en refleksjon av Leah Isadoras forhold til Märtha, som også er kjent for å være en fri ånd og født inn i en velstående - men kongelig familie, samt at Leah Isadora har bevart et nært og godt forhold til moren sin.

Se og Hør har vært i kontakt med prinsesse Märtha Louises talsperson, Carina Scheele Carlsen, som opplyser om at de ikke ønsker å kommentere saken.

VIXEN: Leah Isadora Behn vant prisen for Årets influencer: Beauty og takket blant annet faren Ari Behn i sin takketale. Vis mer

Vant pris

I desember i fjor kunne prinsessedatteren avsløre overfor VG at hun skulle ta et nytt steg i karrerien. Da ble det kjent at hun hadde signert med influenser-managementet Kontent.

- Jeg fikk med en gang en veldig bra følelse da jeg møtte Kontent, og kunne ikke tenkt meg noen bedre å samarbeide med. Nå gleder jeg meg til en ny og organisert start, sa hun til avisen da.

Samtidig følte hun ikke at det ville gjøre noen forskjell om hun er tilknyttet et byrå eller ikke.

- (...) For jeg gjør det jeg elsker uansett. Men jeg håper bare det blir enda morsommere og enda mer gøy å satse på det jeg elsker, fortsatte hun.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

Tidligere samme år under Vixen Awards kunne tenåringen også glede seg over at hun vant prisen for «Årets influencer: Beauty». I takketalen understreket 16-åringen foreldrenes betydning på veien.

- Jeg må også takke mamma og pappa for at de alltid – uansett når og uansett hva - har støttet meg og sagt at jeg kommer til å klare hva som helst, sa hun engasjert fra scenen.

LES OGSÅ: Røper detaljer: - «Ikke aktuelt»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer