Kronprinsparet:

Vekker oppsikt i utlandet

Interessen for det norske kronprinsparet strekker seg lengre enn vårt langstrakte land.

POPULÆRE: Det norske kronprinsparet er et friskt pust blant andre nokså konservative kongelige. Det er mye mulig at det er grunnen til at de nå får oppmerksomhet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
POPULÆRE: Det norske kronprinsparet er et friskt pust blant andre nokså konservative kongelige. Det er mye mulig at det er grunnen til at de nå får oppmerksomhet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er en annerledes påske for ganske mange i år. Hytteforbudet begrenser ferdsel for mange, som i stedet må ta til takke med å feire i hjemkommunen sin. Det betyr derimot ikke at det settes en stopper for moroa av den grunn. Mandag delte det norske kronprinsparet bilder av at de hadde vært på skitur i Oslo, og de blide ansiktene deres tilsa ikke noe annet enn at det var særdeles gøy.

Se og Hør omtalte den hyggelige saken, som altså først kom til verden på kronprinsesse Mette-Marits (46) Instagram-profil. «Jeg kom meg til toppen gitt. Hva er det man ikke kan elske ved Oslo-påske», skrev kronprinsessen innledningsvis.

Innlegget fikk tusenvis av likerklikk og hyggelige kommentarer, med ønske om en fin påske. Og det er ikke bare her hjemme kronprinsparets åpenhet og trivelige bilder har vekket oppsikt. Flere utenlandske medier, fra våre naboland og helt ned til Spania, har omtalt kronprinsparets nye påskefeiring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer