Fyrstinne Charlene:

Vekker oppsikt i luksusantrekk

Fyrstinnen av Monacos klesvaner koster skjorta.

STIV PRIS: Charlenes antrekk er sjeldent av det rimlige slaget. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB.
STIV PRIS: Charlenes antrekk er sjeldent av det rimlige slaget. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB. Vis mer
Publisert

Søndag arrangerte fyrstinne Charlene (45) en middag for eldreforeningen i Monaco, ved Place d'Armes.

Som vanlig dukket fyrstinnen opp i et luksuriøst antrekk for anledningen. Prislappen på det stilrene mørkebrune antrekket vekker likevel oppsikt.

Den asymmetriske kasjmirtoppen fra The Row har en prislapp på nærmere 21 000 kroner. Bottega Veneta clutch-vesken ligger på nærmere 40 000 kroner. Skjørtet fra Akris får man til rundt 15 000 kroner. Skoene fra Manolo Blahnik ligger på 8500 kroner.

Om man vil sikre seg hele antrekket til Charlene (uten smykker og annet tilbehør selvsagt), får du det til den nette sum av 84 500 kroner.

- Det er slett ikke første gang prislappen på fyrstinnens klær og tilbehør er høy! Det er ingen tvil om at hun har en eksklusiv smak, og elsker luksuriøs design! Men hun er ikke den eneste. Veska fra Bottega Veneta i ulike varianter har vært en prinsessefavoritt i en årrekke. Og sko fra Manolo Blahnik like så! forteller Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

KYSSET: Fyrsteparet overrasket på norgesbesøk. Vis mer

Videre roser hun fyrstinnen.

- Jeg må for øvrig si at jeg synes fyrstinnen ser veldig bra ut. Hun kler å få tilbake sine opprinnelige lyse lokker, og hun ser mye friskere og gladere ut! Det er jo ingen hemmelighet at hun slet med helsen en lang periode.

Vagle er ikke den eneste som har synes nettopp det. I kommentarfeltet på Instagram hylles 45-åringen.

«Hårfargen hennes er fantastisk. Glad hun gikk tilbake å være blond», skriver en person.

KONGELIG: Charlène av Monaco skal ha vært sykere enn fyrstefamilien har gitt uttrykk for. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug,Se og Hør/ NTB Vis mer

«Hun ser veldig frisk og fin ut, og det elsker jeg å se», skriver en annen. Mens en tredje person skriver:

«I min mening så ser hun fantastisk ut! Hårfargen passer henne perfekt, og får henne til å se frisk ut. Og antrekket sitter som hånd i hanske, veldig elegant, og en vinner i min bok».

LES OGSÅ: Hentet i ambulanse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer