Kronprinsesse Mette-Marit:

Vekker begeistring med private bilder

Kronprinsesse Mette-Marit deler flere bilder av ektemannen.

PRIVATE BILDER: Kronprinsesse Mette-Marit er blant de kongelige som deler glimt fra hverdagen med følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram / Kronprinsesse Mette-Marit
PRIVATE BILDER: Kronprinsesse Mette-Marit er blant de kongelige som deler glimt fra hverdagen med følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram / Kronprinsesse Mette-Marit Vis mer
Publisert

I løpet av de siste årene har det blitt mer og mer vanlig at også de kongelige er på Instagram. Spesielt har vi sett det i Storbritannia, men også her til lands, i Sverige og i Danmark.

Selv om det ofte handler om offisielle Instagram-kontoer som stort sett deler innlegg fra ulike oppdrag og forpliktelser, er kronprinsesse Mette-Marit (47) blant dem som har valgt å lage en egen profil hvor hun går under navnet «crownprincessmm».

På profilen har hun nesten 300 000 følgere, og deler flere glimt fra hverdagen med dem som følger henne. Det har hun også gjort gjennom sommeren, og så sent som mandag denne uken la hun ut flere private bilder.

- Fineste

Denne gang en selfie med kronprins Haakon (47), og flere bilder av ektemannen.

«Som dere ser elsker han modellkarrieren sin her på Vestlandet», skriver hun spøkefullt, og legger til at neste stopp på turen deres er Kristiansund.

I kommentarfeltet er det flere som har lagt igjen ord til kronprinsessen, blant andre «svigerdatter» Juliane Snekkestad, som er sammen med Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer