Kronprinsesse Mette-Marit:

Vekker begeistring med private bilder

Kronprinsesse Mette-Marit deler flere bilder av ektemannen.

PRIVATE BILDER: Kronprinsesse Mette-Marit er blant de kongelige som deler glimt fra hverdagen med følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram / Kronprinsesse Mette-Marit
PRIVATE BILDER: Kronprinsesse Mette-Marit er blant de kongelige som deler glimt fra hverdagen med følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram / Kronprinsesse Mette-Marit Vis mer
Publisert

I løpet av de siste årene har det blitt mer og mer vanlig at også de kongelige er på Instagram. Spesielt har vi sett det i Storbritannia, men også her til lands, i Sverige og i Danmark.

Selv om det ofte handler om offisielle Instagram-kontoer som stort sett deler innlegg fra ulike oppdrag og forpliktelser, er kronprinsesse Mette-Marit (47) blant dem som har valgt å lage en egen profil hvor hun går under navnet «crownprincessmm».

På profilen har hun nesten 300 000 følgere, og deler flere glimt fra hverdagen med dem som følger henne. Det har hun også gjort gjennom sommeren, og så sent som mandag denne uken la hun ut flere private bilder.

- Fineste

Denne gang en selfie med kronprins Haakon (47), og flere bilder av ektemannen.

«Som dere ser elsker han modellkarrieren sin her på Vestlandet», skriver hun spøkefullt, og legger til at neste stopp på turen deres er Kristiansund.

I kommentarfeltet er det flere som har lagt igjen ord til kronprinsessen, blant andre «svigerdatter» Juliane Snekkestad, som er sammen med Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby.

Hun har delt to emojier, en smiley som ler så den gråter og et rødt hjerte.

Kjendisstylist Jan Thomas på sin side omtaler ekteparet som «fineste» og viser samtidig kjærlighet med et rødt hjerte.

«Verdens fineste. Kos dere masse», skriver Gunhild Stordalen.

På reise

Ifølge Kongehusets program skal kronprinsen tirsdag møte lærere, studenter og ansatte ved utdanningsinstitusjoner i Kristiansund i Møre og Romsdal, for å lære hvordan coronapandemien har påvirket sektoren.

I utgangspunktet står ikke kronprinsessen oppført på programmet, men Se og Hør får opplyst fra Slottets kommunikasjonssjef, Guri Varpe, at kronprinsessen ble med i det offisielle programmet på kort varsel.

PÅ TUR: Kronprinsessen og kronprinsen i Kristiansund tirsdag formiddag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
PÅ TUR: Kronprinsessen og kronprinsen i Kristiansund tirsdag formiddag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

«Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen besøker i uke 37 og 38 seks fylker langs norskekysten. Formålet med reisen er å møte mennesker og miljøer for å lytte til deres erfaringer og lære om utfordringene de har møtt etter at pandemien traff landet i mars», heter det på Kongehusets nettsider.

Med andre ord får han nå altså selskap av kona.

Å dele private bilder i sosiale medier har Mette-Marit som nevnt gjort ved flere anledninger. Det gjorde hun også da kronprinsen fylte 47 år i juli.

«Hurra for verdens beste Haakon. Verdens skjønneste pappa og sjøløve. Ingen jeg heller ville sett «Afterlife» med», skrev hun til en video bestående av bilder av bursdagsbarnet.

BURSDAG: 20. juli fylte kronprins Haakon 47 år. I den anledning hyllet kronprinsesse Mette-Marit ektemannen på Instagram. Video: Instagram / Crownprincessmm. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Også da parets datter, prinsesse Ingrid Alexandra, la ti års skolegang bak seg nylig, valgte kronprinsessen å dele noen lovord.

«Stolt pappa. Ingrid ferdig med 10 års skolegang. Takk til alle lærere, skolevenner og gode foreldre gjennom alle disse årene i Asker, Bærum og nå siste året på Uranienborg skole. Vi kunne ikke vært mer stolte av denne skjønne jenta vår», skrev hun den gang.

LES OGSÅ: Derfor dukket prinsessen opp på krykker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer