PRINCE CHARMING: Etter fem år som kjærester, venter svenskene utålmodig på en kongelig forlovelse. Nå kan de korte ned ventetiden ved å gamble på når det eventuelt blir! Foto: AP
PRINCE CHARMING: Etter fem år som kjærester, venter svenskene utålmodig på en kongelig forlovelse. Nå kan de korte ned ventetiden ved å gamble på når det eventuelt blir! Foto: AP Vis mer

Vedder om Victorias lykke

Spillselskapene har fått inn mye penger fra nordmenn som vedder om kongelig forlovelse i Sverige.

Spiller om bryllup!


SEHER.NO: De siste dagene har nordmenn og svensker satt tusenvis av kroner på om det blir en kongelig forlovelse i Sverige i år eller ikke. Expekt er ett av selskapene som setter odds på kronprinsesse Victorias (29) lykke.


- Oddsen hos oss er på 1.65 for at det blir forlovelse i år, og 2.10 på at det ikke skjer i løpet av 2007, sier PR-manager i Expekt, Dan Wikerman, til denne ukens Se og Hør.


Kronprinsessen har vært sammen med Daniel Westling (33) - som angivelig er blitt sendt på prinseskole -  i over fem år, og svenskene begynner å bli utålmodige. Men hoffet avviser en snarlig forlovelse.


 - Hennes foreldre er i utlandet, så en forlovelse nå ville være merkelig, sier det svenske hoffets informasjonssjef, Nina Eldh.


Det er mange kongelige puslespillbrikker som skal på plass før en eventuell forlovelse. Kanskje litt gambling korter ned ventetiden en smule?


LES MER: Kongelig storinrykk i Kong Haralds bursdag


LES OGSÅ: Kongelig stripp