Prins Harry:

Varsler møte: - Kan fikses

Det planlegges trolig et forsoningsmøte innad i kongefamilien.

FORSONING: Stemningen skal være alt annet enn god mellom prins Harry og resten av kongefamilien. Nå planlegges det trolig et forsoningsmøte mellom partene. Foto: Splash News/NTB
FORSONING: Stemningen skal være alt annet enn god mellom prins Harry og resten av kongefamilien. Nå planlegges det trolig et forsoningsmøte mellom partene. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at britenes prins Harry (38) har stått for utallige overskrifter i media, etter at han slapp den mye omtalte selvbiografien «Spare» tirsdag denne uken.

I boka kommer prinsen med en rekke private avsløringer blant annet om broren prins William (40) og faren kong Charles (74).

Som følge av skandaleboken har spesielt Harry og Williams forhold slått sprekker, og førstnevnte skal være mer isolert enn noen gang fra kongefamilien.

I et nylig intervju med ITV har prinsen beskrevet konflikten med familien, der la han ikke skjul på at han ønsker å forsone seg med dem - men at det ikke kan skje uten «noe ansvarlighet».

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Stemningen skal ikke være særlig god, og verken William eller Charles har kommentert noe om selvbiografien «Spare». Nå skal det imidlertid være flere personer innad i de kongelige kretsene som erkjenner at forsoning er den eneste veien videre for familien. Det skriver The Times.

Ifølge en kongelig kilde nær Charles, og som kjenner Harry og hertuginne Meghan (41) godt, vil det trolig bli et forsoningsmøte i løpet av de kommende månedene. Det opplyses om at det må finne sted før kroningen lørdag 6. mai.

- Det kommer til å kreve fleksibilitet fra alle sider, men det kan gjøres, det kan fikses, hevder kilden, og fortsetter:

STILLHET: Prins William har hittil ikke uttalt seg om prins Harrys elleville avsløringer i selvbiografien «Spare». Foto: Mok/AP/NTB
STILLHET: Prins William har hittil ikke uttalt seg om prins Harrys elleville avsløringer i selvbiografien «Spare». Foto: Mok/AP/NTB Vis mer

- Det gjør at vi trenger Harry, i rommet med kongen og prinsen av Wales, et par andre familiemedlemmer, og noen av «hans folk» som alltid har støttet han og som han stoler på. Dette for at han ikke skal tro at det er et bakholdsangrep.

Videre legger kilden til at begge parter må kunne innrømme at ikke alt har gått rett for seg, og at det har blitt gjort mye feil.

Det er imidlertid usikkert om William vil dukke opp. Kilden hevder nemlig at venner av prinsen har sagt at det «brenner inni ham» på grunn av brorens illojalitet.

MYE: Se og hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener prins Harry deler for mye i boka "Spare". Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Men vi må gå videre, og få det gjort innen april. Da må vi få konene inn. Kongen trenger ikke at det skal stå noe i veien for kroningen, avslutter kilden.

LES OGSÅ: Hemmelig diagnose: - Mindre smerter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer