Prinsesse Märtha Louise:

Varsler endringer - brukte prinsesse­tittelen senest i går

Lager ny konto for å skille mellom næringsvirksomhet og prinsesserollen.

DEBATT: Prinsesse Märtha Louise har fått kritikk for å bruke prinsessetittelen i kommersielle sammenhenger. Senest i går brukte prinsessen tittelen for et webinar sammen med kjæresten, den selverklærte sjamanen Durek Verrett. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DEBATT: Prinsesse Märtha Louise har fått kritikk for å bruke prinsessetittelen i kommersielle sammenhenger. Senest i går brukte prinsessen tittelen for et webinar sammen med kjæresten, den selverklærte sjamanen Durek Verrett. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kunngjorde prinsesse Märtha Louise (47) at hun slutter å bruke prinsessetittelen i kommersielle sammenhenger. Det skrev prinsessen på sin egen Instagram-profil.

Kongehuset kom også med en uttalelse om saken på sine nettsider.

- Prinsesse Märtha Louise har i samråd med sin familie besluttet at hun fra nå ikke vil bruke prinsessetittelen i sin næringsvirksomhet, het det i uttalelsen.

Endringen av tittelbruken kommer måneder etter at det tidligere i år har pågått en stor debatt om hvorvidt prinsesse Märtha Louise burde bruke tittelen eller ikke.

Prinsesse Märtha Louise brukte nemlig prinsessetittelen i kommersiell sammenheng da hun sammen med sin kjæreste Durek Verrett holdt foredraget «The Princess and the Shaman» - der tittelen altså er med i showets navn.

Brukte tittelen seinest i går

Til tross for at hun nå varsler endringer i bruken av prinsessetittelen, benyttet hun den seinest i går.

På et bilde Märtha Louise delte på sin Instagram-profil i går, tirsdag, reklamerer hun nemlig for et web-seminar hun skal holde sammen med kjæresten Durek Verrett kommende lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer