- Våre tanker er hos dem

- Vi føler sorg over drepte gisler, sier kong Harald om terroraksjonen.

HURRA: Kong Harald har bursdag i dag 21.februar. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
HURRA: Kong Harald har bursdag i dag 21.februar. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I likhet med resten av nasjonen er kong Harald (75) sterkt berørt av gisselaksjonen i Algerie.

Søndag sendte Hans Majestet Kongen ut følgende budskap i anledning terroraksjonen:
 
- Vi har fulgt situasjonen til gislene i Algerie med bekymring og uro. Våre tanker er hos dem som fortsatt lever i nagende uvisshet, både pårørende og kolleger i Statoil, sier Kongen i uttalelsen som er publisert på Slottets egne nettsider kongehuset.no.

- Vi føler sorg over drepte gisler fra mange land og samtidig lettelse over våre egne og andre som har kommet trygt hjem, avslutter kong Harald.

Hele kongefamilien er berørt av terroraksjonen. Mandag formiddag besøkte dronning Sonja og kronprins Haakon pårørendesenteret ved Scandic Airport Hotel i Bergen.

- Jeg synes det var veldig fint å få lov til å komme hit og være sammen med de pårørende og noen av dem som har kommet tilbake igjen.

Det er mange flotte mennesker der inne og de er flinke til å støtte hverandre i en ekstremt vanskelig situasjon, sa kronprins Haakon til VG etter møtet med de rammede inne på senteret

LES OGSÅ:
Nå er hun blitt ni år!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer