Grevinne Alexandra:

Var utro: - Angrer dypt

Nå håper ekskjæresten at grevinnen og barna vil tilgi ham.

FØRT BAK LYSET: Det dramatiske bruddet mellom grevinne Alexandra og Nicolai Peitersen fortsetter å skape overskrifter. Foto: Lars H. Laursen/Aller Media
FØRT BAK LYSET: Det dramatiske bruddet mellom grevinne Alexandra og Nicolai Peitersen fortsetter å skape overskrifter. Foto: Lars H. Laursen/Aller Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kom nyheten om at forholdet mellom grevinne Alexandra (58) og Nicolai Peitersen (53) er over.

Da Peitersen ikke deltok i bisettelsen av grevinnens mor, reiste det en rekke spørsmål, og mandag ble det altså kjent at paret hadde gått hver til sitt etter rundt halvannet år sammen.

Bruddet fremstod som dramatisk og torsdag ble det hevdet at Peitersen hadde vært utro mot grevinnen.

- Det er korrekt. Grevinne Alexandra har dessverre fått bekreftet at det også var en annen kvinne, fortalte hennes talsperson, Helle von Wildenrath Løvgreen, til danske Her og Nu.

KONGELIG: Se og Hørs kongehusekspert forteller om grevinne Alexandras skandaler. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Foto: NTB. Vis mer

«Angrer dypt»

Nå bekrefter også Peitersen selv påstandene.

«Jeg har vært utro, noe jeg angrer dypt på. Jeg beklager uforbeholdent til Alexandra, som jeg elsker inderlig og respekterer høyt, og til hennes to sønner, som jeg bryr meg ufattelig mye om», skriver han i en mail til Ekstra Bladet og fortsetter:

«De tre har vært uvitende om dette, og jeg er fryktelig lei meg for den smerten jeg har forårsaket dem. Jeg håper de vil tilgi meg».

Grevinnen var tidligere gift med prins Joachim (53), som hun har sønnene grev Felix (20) og grev Nikolai (23) sammen med.

Bryter ikke all kontakt

Til tross for et dramatisk brudd ble det tidligere denne uken kjent at grevinnen ikke kutter alle bånd med eksen.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Vis mer

Alexandra har nemlig valgt å beholde investeringene hun har gjort i Peitersens selskap Wikifactory Group ApS.

- Hun gjør dette av to grunner: fordi de var kjærester og fordi hun synes det er en god investering, fortalte Helle von Wildenrath Løvgreen til danske Se og Hør tirsdag.

Det er ikke kjent hvor mye penger grevinnen har investert i selskapet.

Wikifactory er en digital plattform, hvor designere og ingeniører kan samarbeide for å skape forskjellige produkter og programmer. Nicolai Peitersen er administrerende direktør hos selskapet.

LES OGSÅ: Røper hemmelig flørt med kronprinsesse Victoria

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer