Prins Andrew:

- Vaktene var livredde

Sikkerhetspersonalet skal være livredde for å gjøre noe som opprører prinsen.

SINNATAGGEN?: Prins Andrews sikkerhetsvakter skal være redde for prinsens temperament. Foto: Toby Melville / Reuters / NTB
SINNATAGGEN?: Prins Andrews sikkerhetsvakter skal være redde for prinsens temperament. Foto: Toby Melville / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Sikkerhetspersonalet til prins Andrew (62) skal angivelig ha sluppet inn en kvinne, som utga seg for å være hans forlovede, inn på eiendommen til Royal Lodge - uten å sjekke med ham først.

Kvinnen, som er i 40-årene, dukket opp ved sikkerhetsporten i november i fjor, og sa at hun hadde en middagsdate med prinsen, skriver Mirror.

Inntrengeren skal ha blitt sluppet inn til tross for at hun ikke hadde noe form for ID-kort. Hun skal heller ikke ha blitt sjekket eller stilt noen spørsmål før hun ble sluppet inn.

KRITISERES: Lørdag 10. september signerte kong Charles dokumentene som skal gjøre han til konge av Storbritannia. Fra seansen har to klipp gått viralt. De er sett over 22 millioner ganger på Twitter. Vis mer

Sikkerhetspersonalet skal til og med ha dekket kvinnens taxiregning, hevdes det videre.

Kvinnen skal så ha vandret rundt på eiendommen i rundt 40 minutter. Det var ikke før hun tok seg inn i bygget at det ble reist mistanke og politiet ble varslet.

- Ville ikke gjøre ham opprørt

Grunnen til at sikkerhetspersonalet slapp inn kvinnen skal være fordi de var så redde for prinsens temperament.

Ekspert på sikkerhet og grunnlegger av et sikkerhetsselskap for kjendiser, Philip Grindell, hevder overfor Mirror at alle som har jobbet med Andrew vet hvor ubehagelig det er.

FRUSTRERT: Her blir Storbritannias Kong Charles frustrert under signering. Video: Reuters / UK POOL Vis mer

- Vaktene var livredde for å spørre Andrew om noen skulle komme på besøk. De ville ikke gjøre ham opprørt, så ingen spurte og antok derfor at kvinnen hadde en avtale.

Paul Page, som tidligere jobbet med vakthold for den britiske kongefamilien, hevder å ha hatt liknende opplevelser med 62-åringen og hans kvinnelige besøkende.

Ifølge Page skal personalet alltid ha vært «for redde» til å avhøre uidentifiserte kvinnelige besøkende, fordi de hver gang endte med å bli hudfletta av prinsen.

- Dette er et klassisk eksempel på hva vi fryktet ville skje en dag, la Page til om den uvedkommende gjesten som ble sluppet inn.

PRINS PÅ FEST: I kjølvannet av overgrepsanklager og spørsmål rundt vennskapet til avdøde Jeffrey Epstein, sa prins Andrew i et intervju at han ikke skjønte hvordan han hadde fått stempelet som «partyprins», da han ikke lenger festet. Bilder av prinsen i Saint-Tropez sa det motsatte. Foto: Coleman-Rayner / Stella Pictures. Klipp: Emilie Rydning Vis mer

Skandaleprins

Prins Andrew er mildt sagt lite populær hos britene.

I 2014 gikk det en sjokkbølge gjennom en hel verden da amerikanske Virginia Giuffre (39) hevdet at prinsen begikk flere seksuelle overgrep mot henne i 2001, da hun bare var 17 år gammel. Det vil si at hun var mindreårig etter amerikansk lov.

GÅTT BORT: Storbritannias lengstsittende monark ble 96 år gammel. Slik var hennes liv. Reporter: Marte Nyløkken Helseth. Vis mer

Selv stilte prins Andrew seg uforstående til tiltalen og hevdet at han aldri hadde møtt kvinnen som anklaget han for ugjerningene.

Søksmålet endte i forlik.

Han har også skapt overskrifter med sin kobling til den avdøde seksualforbryteren Jeffrey Epstein.

LES OGSÅ: - Ville presse ut kong Charles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer