Våker ved prinsens side

Dronning Beatrix kom til sykehuset arm i arm med konen til sin alvorlig skadde sønn.

SAMMEN I DEN TUNGE TIDEN: Dronning Beatrix av Nederland og Johan Frisos kone Mabel støtter hverandre på vei inn til sykehhuset i Innsbruck, hvor prinsen ligger alvorlig syk. Foto: All Over Press
SAMMEN I DEN TUNGE TIDEN: Dronning Beatrix av Nederland og Johan Frisos kone Mabel støtter hverandre på vei inn til sykehhuset i Innsbruck, hvor prinsen ligger alvorlig syk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tilstanden til den nederlandske prinsen Johan Friso (43) beskrives som kritisk, men stabil etter at han fredag ble tatt av et skred i Østerrike.

Søndag kom prinsens mor, dronning Beatrix, til sykehuset i Innsbruck, for å våke ved sønnens side.

Hun kom arm i arm med svigerdatteren Mabel, som prins Johan Friso giftet seg med i 2004.

Ifølge Bloomberg.com er også Nederlands kronprins Willem Alexander, prins Constantijn og deres familier tilstede i Innsbruck med sine familier.

Foreløpig er det ikke kjent om, eller når, prins Johan Friso - som er gudsønnen til vår egen kong Harald - vil bli frisk.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kongeparet var hedersgjester i bryllupet hans

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer