Fyrstinne Charlene:

Uttaler seg etter ekteskapsryktene

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg.

ÆRLIG: Fyrstinne Charlene åpner seg om tiden borte fra familien. Foto: Eric Gaillard/ Reuters/ NTB
ÆRLIG: Fyrstinne Charlene åpner seg om tiden borte fra familien. Foto: Eric Gaillard/ Reuters/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyrstinne Charlene av Monaco (43) har vært så godt som sunket i jorda den siste tiden, etter at hun reiste til hjemlandet Sør-Afrika.

Etterhvert er det blitt kjent at hun ikke har fått reise hjem som følge av helseproblemer. Det bekreftet fyrstepalasset selv.

Charlene ble i mai operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon, og hun har selv avslørt at det har vært vanskelig å ikke få reise hjem til ektemannen og barna sine.

Flere har spekulert på om det hele dreier som at ekteskapet med fyrst Albert henger i en tynn tråd. Det stemmer ikke - i hvert fall hvis vi skal tro Charlene selv.

Slår tilbake

Nå tar hun nemlig bladet fra munnen og forklarer at det har vært tøft å lese ryktene om sitt eget ekteskap.

AVSTAND: Fyrstefamilien sammen i fjor sommer. Den siste tiden har de tilbrakt fra hverandre. Foto: Shutterstock/ NTB
AVSTAND: Fyrstefamilien sammen i fjor sommer. Den siste tiden har de tilbrakt fra hverandre. Foto: Shutterstock/ NTB Vis mer

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn utrolig mye. Det som har vært tyngst, som legeteamet sa, var at jeg ikke fikk reise hjem til vår ti års bryllupsfeiring, forteller Charlene i et intervju med Channel24, gjengitt av Billedbladet.

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke og uten hans kjærlighet og støtte ville jeg ikke ha kommet meg gjennom disse smertefulle månedene, fortsetter hun.

Foreløpig er det ikke kjent når Charlene får reise hjem til familien.

Sammen med Albert har hun de seks år gamle tvillingene Gabriella og Jacques.

- Fantastisk støtte

Som nevnt gikk 43-åringen glipp av bryllupsdagen nylig. Overfor People fortalte hun at dette var første gang de ikke feiret den store dagen sammen, noe som var tungt og trist.

STORFINT BESØK: Her forteller Bjørn Maaseide om Albert-besøket. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Men Albert og jeg hadde ikke noe annet valg enn å følge instruksjonene fra legeteamet, selv om det var ekstremt vanskelig. Han har vært en fantastisk støtte for meg, fortalte hun.

Fyrstinnen får ikke lov til å reise mens hun kommer seg etter operasjonen. Fyrstedømmet opplyste til magasinet at 43-åringen vil bli værende i Sør-Afrika på ubestemt tid ettersom hun fortsatt må gjennom en rekke prosedyrer.

- Mine daglige samtaler med Albert og barna hjelper meg med å holde motet oppe, men jeg savner veldig å være nær dem. Jeg var så heldig at de besøkte meg i Sør-Afrika, og det var fantastisk å se dem. Jeg kan ikke vente med å treffe dem igjen, sa tobarnsmoren videre i uttalelsen.

Fyrst Albert og deres to felles barn reiste for å besøke Charlene i starten av juni. De planlegger å besøke henne igjen om kort tid, opplyste fyrstepalasset til People.

LES OGSÅ: Derfor glimret hertuginne Kate med sitt fravær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer