IKKE TIL LEIE: Representanter for Pippa Middleton reagerer kraftig på at et amerikansk firma reklamerer med at hun kan kjøpes for penger,  Foto: All Over Press
IKKE TIL LEIE: Representanter for Pippa Middleton reagerer kraftig på at et amerikansk firma reklamerer med at hun kan kjøpes for penger, Foto: All Over Press Vis mer

Utsettes for stygge rykter

Firma påstår at Pippa Middleton er til leie for 850.000 kroner.

Publisert
SEOGHØR.NO: Pippa Middleton (28) ble over natten verdensberømt da hun viste fram sin bakende som forlover i Kate og Williams drømmebryllup.
 
Nå får Pippa virkelig kjenne på «medaljens bakside» – for et firma i Florida hevder på sin nettside at Pippa er til leie for 850.000 kroner. Hun kan brukes til åpninger, autografskriving eller lignende.
 
Den britiske avisen Daily Star tok kontakt med firmaet, og fikk opplyst at den høye prisen skyldtes honorar, utgifter til sikkerhet og til billetter på første klasse over Atlanteren.
 
En representant for Pippa uttalte at hun ikke har noe med firmaet å gjøre:
 
- Dette firmaet representerer ikke min klient, sier representanten.
 
Men nettsiden nekter å endre teksten sin.
 
I september drar Pippa til USA for å promotere sin nye party-bok, og både Barbara Walters og Oprah Winfrey skal være villig til å legge store summer på bordet for et eksklusivt intervju. Pengene fra dette skal riktignok gå til veldedighet – og ikke i Pippas egen lomme.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mariah Careys søster selger sin dødssyke kropp  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer