Utsettes for dødsrykter

Amerikansk ukeblad hevder dronning Elizabeth har kort tid igjen.

I TOPPFORM: Dronningen har hatt flere offisielle oppdrag den siste uken og fremstår som frisk og rask. Foto: All Over Press
I TOPPFORM: Dronningen har hatt flere offisielle oppdrag den siste uken og fremstår som frisk og rask. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det amerikanske magasinet Globe er kjent for å skyte fra hoften – med sjokkavsløringer som ofte ikke har rot i virkeligheten.

I bladets siste nummer lanserer bladet en konspirasjonsteori de færreste vil tro på.

Ifølge kontroversielle Globe ligger britiske dronning Elizabeth (86) for døden – mens hennes ”onde svigerdatter Camilla Parker-Bowles” lurer i kulissene – for å stjele tronen foran nesen på prins William og hertuginne Kate!

-    Dronningens helse skranter stadig mer, og hensynsløse Camilla er i full gang med å pønske ut planer forteller en kilde angivelig til Globe.

Kongehuset ønsker ikke å kommentere historien overfor den engelske avisa Daily Mail.

Den siste uken har imidlertid dronningen vist seg offentlig en rekke ganger. Hun later til å være i full vigør – og ikke toppform!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prinsen henges ut på nettet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer