James Middleton:

- Utsetter bryllupet

Coronaviruset setter en stopper for flere store bryllup i Storbritannia.

PREGES: James Middleton skulle i utgangspunktet ha giftet seg med sin Alizee Thevenet i år. Nå henger hele bryllupet i en tynn tråd. Foto: NTB Scanpix
PREGES: James Middleton skulle i utgangspunktet ha giftet seg med sin Alizee Thevenet i år. Nå henger hele bryllupet i en tynn tråd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av oktober kom den gledelige nyheten om at hertuginne Kates (38) lillebor, James Middleton (32), hadde forlovet seg med sin franske kjæreste Alizee Thevenet.

Ifølge Daily Mail skulle paret etter planen gifte seg til sommeren, men bryllupet deres er nå blitt utsatt på ubestemt tid, inntil corona-pandemien kommer under kontroll.

Den triste beskjeden kommer bare få dager etter at prinsesse Beatrice (31) og forloveden, Edoardo Mapelli Mozzi (37), kunngjorde at deres planlagte bryllupsfest, som etter planen skulle holdes på Buckingham Palace 29. mai, også er blitt avlyst.

Nå blir altså blir nok et bryllup, der det hadde vært naturlig for flere av de kongelige å delta, avlyst.

- Det er veldig trist, men det er bare ikke praktisk å avholde bryllupet under denne krisen, sier en kilde, som hevder å stå Middleton og kjæresten nær, til den britiske avisen.

- Det er umulig å holde et fransk-engelsk bryllup i de kommende månedene, og det er trolig fremdeles vanskelig til sommeren, også. De foretrekker å vente til alle gjestene deres kan delta, sier kilden.

Hertuginne Kates yngre bror avslørte altså i oktober at han skulle gifte seg. Det gjorde han ved å dele et bilde av seg selv og kjæresten, hvor han skrev:

«Hun sa ja. Hemmeligheten vår er ute, men vi kunne ikke vært gladere over å kunne dele denne nyheten».

På bildet kan man se en smilende Middleton som holder rundt sin forlovede - som stolt viser frem forlovelsesringen.

I forkant av Middletons bekreftelse på Instagram kunne en rekke internasjonale medier melde at paret hadde forlovet seg, deriblant The Telegraph, som skrev at Middleton hadde gått ned på kne og gitt kjæresten en ring i safir.

Møtte kongefamilien

Det var sommeren 2018 Middleton for første gang ble koblet til sin franske flamme.

Da skal Alizee Thevenet ha hilset på Middletons hund på South Kensington Club i London, ifølge HELLO. Kort tid etter dette skal duoen ha begynt å date, og i januar i fjor ble de observert i het omfavnelse sammen på badeferie på den karibiske øya St. Barts.

Ifølge The Telegraph skal Thevenet ha møtt den britiske kongefamilien i fjor, og hun skal ha deltatt i bryllupet til Lady Gabriella Windsor og Thomas Kensington i mai samme år.

Men når paret selv får giftet seg er nå altså veldig uklart.

COMEBACK: Kate Middleton kom sammen med brudepikene til prinsebryllupet i England. Video: AP / Per Ervland/Dagbladet Vis mer

Flytter festen

For prinsesse Beatrice er det foreløpig bare bryllupsfesten som er utsatt, og det er ikke kjent om det også betyr at selve bryllupet vil bli flyttet.

«Prinsesse Beatrice og Mr. Mapelli Mozzi gleder seg veldig til å gifte seg, men er like klar over behovet for å unngå å påta seg unødvendige risikoer under de nåværende forhold», sa en talsperson for prinsessen og forloveden ifølge The Sun.

Videre sa talspersonen at de i tråd med myndighetenes råd gjennomgår ordningene for det planlagte bryllupet. At festen nå avlyses, er av hensyn til eldre familiemedlemmer, samt for å unngå en stor samling av mennesker. Nettopp derfor avlyser de nå festen på Buckingham Palace.

Talspersonen la til at de vil vurdere råd fra myndighetene, før de eventuelt bestemmer seg for om et privat bryllup vil finne sted blant en liten gruppe med familie og venner.

LES OGSÅ: - Ble tilbudt penger for å lyve om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer