James Middleton:

- Utsetter bryllupet

Coronaviruset setter en stopper for flere store bryllup i Storbritannia.

PREGES: James Middleton skulle i utgangspunktet ha giftet seg med sin Alizee Thevenet i år. Nå henger hele bryllupet i en tynn tråd. Foto: NTB Scanpix
PREGES: James Middleton skulle i utgangspunktet ha giftet seg med sin Alizee Thevenet i år. Nå henger hele bryllupet i en tynn tråd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av oktober kom den gledelige nyheten om at hertuginne Kates (38) lillebor, James Middleton (32), hadde forlovet seg med sin franske kjæreste Alizee Thevenet.

Ifølge Daily Mail skulle paret etter planen gifte seg til sommeren, men bryllupet deres er nå blitt utsatt på ubestemt tid, inntil corona-pandemien kommer under kontroll.

Den triste beskjeden kommer bare få dager etter at prinsesse Beatrice (31) og forloveden, Edoardo Mapelli Mozzi (37), kunngjorde at deres planlagte bryllupsfest, som etter planen skulle holdes på Buckingham Palace 29. mai, også er blitt avlyst.

Nå blir altså blir nok et bryllup, der det hadde vært naturlig for flere av de kongelige å delta, avlyst.

- Det er veldig trist, men det er bare ikke praktisk å avholde bryllupet under denne krisen, sier en kilde, som hevder å stå Middleton og kjæresten nær, til den britiske avisen.

- Det er umulig å holde et fransk-engelsk bryllup i de kommende månedene, og det er trolig fremdeles vanskelig til sommeren, også. De foretrekker å vente til alle gjestene deres kan delta, sier kilden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer