- Utrolig stolt av mannen min

Kronprins Haakon fikk Mette-Marit til å stråle.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (39) besøkte Fyrstikkalléen skole på Helsfyr i Oslo i forbindelse med den årlige Global Dignity Day onsdag. På skolen var kronprinsessen veileder for en skoleklasse. 

- Jeg har hatt en utrolig flott dag. Det er en fantastisk skole, fortalte kronprinsessen - som spesielt satte pris på møte med skoleelevene.

- Det er alltid gøy å møte elever. De er så utrolig skjønne og sjarmerende. Jeg har hørt mange fine historier om de små tingene i hverdagen som betyr mye.

- Fantastisk.
Initiativet Global Dignity Day ble etablert av kronprins Haakon (39), den finske filosofiprofessoren Pekka Himanen og den amerikanske fattigdomsforkjemperen John Hope Bryant i 2006.

Global Dignity er en ideell organisasjon som arbeider med å bevistgjøre ungdom med hva verdighet er – og hvordan verdighet angår oss alle i hverdagen.

Seks år etter oppstarten er 350.000 deltakende ungdommer fra 50 land med – inkludert skoleelever ved 150 norske skoler. Mette-Marit legger ikke skjul på at hun er meget stolt over hva Haakon har utrettet med initiativet.

- Jeg er utrolig stolt av mannen min som har kommet i gang med dette. Jeg synes det er fantastisk. Han kunne velge alt i verden av hva han kunne holdt på med, smilte kronprinsessen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit til kongelig kjempefest. 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer