Kronprins Frederik og Genoveva Casanova:

Utro-beskyldninger:
- Dronningen tok kontakt

Letizia kontaktet det spanske magasinet som publiserte bilder av kronprins Frederik sammen med en modell.

SAMMEN I KØBENHAVN: Spanias dronning Letizia er sammen med kong Felipe på statsbesøk i Danmark denne uken. Her under gallamiddagen på slottet sammen med kronprins Frederik. Foto: Hanne Juul/Billedbladet
SAMMEN I KØBENHAVN: Spanias dronning Letizia er sammen med kong Felipe på statsbesøk i Danmark denne uken. Her under gallamiddagen på slottet sammen med kronprins Frederik. Foto: Hanne Juul/Billedbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag publiserte det spanske mediet Lecturas en rekke bilder av kronprins Frederik (55), sammen med den tidligere modellen Genoveva Casanova (46).

Bildene viser de to ved flere anledninger sammen i Madrid i slutten av oktober.

Lecturas hevder at kronprins Frederik skal ha overnattet hos 46-åringen - og har rett og slett skrevet: «Den framtidige kongen besøkte henne i Madrid og sov i hennes leilighet» på forsiden av magasinet.

Bladet publiserer bilder av de to som kommer ut fra en restaurant og siden at de går inn i hennes leilighet sammen. Tidlig på morgenen dagen etter kommen kronprinsen ut fra leiligheten.

Siden han har annet tøy på seg, mer enn antyder magasinet et kongelig utroskap - siden de påstår at han tilbragte natten hos henne.

Ifølge redaktøren i Lecturas, Luis Pliego, har bildene av kronprins Frederik og Casanova også skapt stor interesse i den spanske kongefamilien.

VIL IKKE SVARE: Kronprins Frederik av Danmark vil ikke svare på spørsmål om samarbeidet med skoprodusenten Ecco. Video: B.T Vis mer

Kontaktet av dronningen

Den spanske dronningen Letizia (51) skal nemlig ha kontaktet magasinet før bildene ble publisert tirsdag kveld, ifølge Pliego.

PÅ BESØK: Dronning Letizia under statsbesøket i Danmark tirsdag. Foto: Splash News/NTB
PÅ BESØK: Dronning Letizia under statsbesøket i Danmark tirsdag. Foto: Splash News/NTB Vis mer

- Noen kontaktet oss i går på vegne av dronning Letizia, før vi publiserte nyheten, for å fortelle oss at dronningen var veldig interessert i å vite innholdet i bildene som var på forsiden, forteller redaktøren i en artikkel publisert i det spanske mediet.

Ifølge Pliego fikk derimot ikke dronningen tilsendt bildene på forhånd.

Fra mandag til onsdag har kong Felipe (55) og dronning Letizia vært på statsbesøk i Danmark, og på det danske kongehusets nettsider kan man se at kongeparet har tilbrakt mye tid sammen med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary (51) disse dagene.

Dermed er ikke redaktøren overrasket over dronningens forespørsel.

- Det er opplagt, for hun skulle på en middag hvor de fire skulle treffe hverandre.

STATSBESØK: Dronning Letzia, kong Felipe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fotografert sammen i Danmark onsdag. Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix / AFP
STATSBESØK: Dronning Letzia, kong Felipe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fotografert sammen i Danmark onsdag. Foto: Ida Marie Odgaard / Ritzau Scanpix / AFP Vis mer

Avviste påstandene

I går kveld uttalte Casanova seg om bildene. Her avviste hun alle påstander om at hun og Frederik er mer enn venner.

- Jeg benekter kategorisk utsagnene som antyder et romantisk forhold mellom kronprins Frederik og meg, sa 46-åringen til magasinet Hola.

HARDT UT: Genoveva Casanova går ut mot ryktene. Foto:GTres/Splash News/NTB
HARDT UT: Genoveva Casanova går ut mot ryktene. Foto:GTres/Splash News/NTB Vis mer

- Ethvert utsagn av denne typen er ikke bare blottet for sannhet, men gir også en feilaktig framstilling av fakta på en ondsinnet måte. Dette er allerede i hendene på mine advokater, som vil gå de nødvendige skritt for å beskytte min rett til ære, sannhet og privatliv.

Hola skrev også at Casanova og kronprins Frederik gamle venner og har felles bekjente.

Det danske kongehuset uttalte seg også om bildene overfor Hola, ifølge Ekstra Bladet.

«I årevis har vi opprettholdt en policy om ikke å kommentere eller bekrefte noen detaljer knyttet til private forhold. I tillegg vil vi understreke vår plikt til å respektere privatlivet til medlemmer av kongefamilien, inkludert kronprinsen», het det i kongehusets uttalelse.

LES OGSÅ: - Det var helt forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer