- Utringningen er kanskje det eneste som er litt ubritisk

Kate Middleton kom i dronningmorens diadem, og arbeiderne måtte vaske hendene hvert 30. minutt. Se bildespesial på kjolen.

LANGT SLEP: Nydelig slep og slør, og fin kombinasjon av tunge stoffer og lette broderier, er vår eksperts dom over Kate Middletons kjole. Foto: All Over Press
LANGT SLEP: Nydelig slep og slør, og fin kombinasjon av tunge stoffer og lette broderier, er vår eksperts dom over Kate Middletons kjole. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I skrivende stund gifter prins William (28) seg med sin Kate Middleton i Westminister Abbey i London.

Bryllupet betegnes som tidenes største mediebegivenhet, og aller størst spenning har det knyttet seg til kjolen 

Det har lenge ryktes at det er superdesigner Alexander McQueens etterfølger Sarah Burton (36) som har designet kjolen. McQueen døde for et år siden. Ryktene fikk ytterligere ben å gå på da en skikkelse Daily Mail mener å vite var Burton ble avbildet på vei inn til Kate Middletons hotell torsdag ettermiddag. Og det viste seg å stemme...

- Hun ser ut som en kopi av Grace Kelly, den vakreste prinsessen noensinne, i kjolestilen, sier moteekspert og tidligere redaktør i KK.no, Ine Thereze Gransæter til Seher.no.

- Enkelte vil sikkert synes at hun har vært lite innovativ, men det er ikke overraskende at hun velger en klassisk stil, ettersom britene er et veldig konservativt folkeslag.

- Nydelig slep og slør, og fin kombinasjon av tunge stoffer og lette broderier. Utrigningen er kanskje det eneste som er litt ubritisk, sier hun.


Ifølge Guardians liveblogg matte arbeiderne som jobbet med brudekjolen vaske hendene hvert 30. minutt for å ikke skitne til kjolen og nålene deres ble fornyet hver tredje time for å holde dem «rene og skarpe».

- Kate ønsket at kjolen skulle kombinere tradisjon og det moderne med det artistiske blikket som karakteriserer Alexander McQueens arbeid. Miss Middleton arbeidet nært med Sarah Burton i å formulere designet av kjolen, heter det i en uttalelse fra slottet.  


Se og Hørs hoffkommentator Kjell Arne Totland sier tiaraen er fra dronningmoren.

- Veldig vakker og verdig brud - i utsøkt kjole fra Sarah Burton. Kort slør over det utslåtte håret - prydet med et enkelt, lite diamantdiadem, som i sin tid tilhørte Dronningmoren. Totalinntrykket er enkelt og ungdommelig - og veldig Kate, sier Kjell Arne Totland til Seher.no.
 
Seher.no er tilstede i folkemassene og der ble det svært tårevått.

- Hun ser fantastisk ut. Overraskende med blondene, men hun kledde det og ser ut som en ekte prinsesse, sier noen ungjenter Seher.no snakker med i Green Park.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun har nok sydd inn kjolen både én og to ganger

Se live video fra bryllupet i London her:
Livestreamingen er levert av All Over Press.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer