Dronning Elizabeth:

- Utmattet etter det turbulente året

Kongefamiliens mange uroligheter har gått hardt inn på dronningen.

- UTMATTET: Det har vært et stormfullt år for den britiske kongefamilien, og det skal ha gått innpå familiens overhode, dronning Elizsabeth (93). Her er hun sammen med hertuginne Meghan i 2018. Foto: NTB Scanpix
- UTMATTET: Det har vært et stormfullt år for den britiske kongefamilien, og det skal ha gått innpå familiens overhode, dronning Elizsabeth (93). Her er hun sammen med hertuginne Meghan i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har stormet i den britiske kongefamilien det siste halve året. I fjor høst var det prins Andrew (60) som sto i sentrum for begivenhetene, etter at hans famøse relasjon til den overgrepsdømte og avdøde milliardæren Jeffrey Epstein ble satt under lupen.

Prinsen har blitt anklaget for å voldta en 17 år gammel jente etter en kveld ute med Epstein, noe han hele veien har nektet for. Avsløringen fikk en rekke konsekvenser for prinsen, som i november trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter i overskuelig fremtid.

I januar i år kom også sjokknyheten om at hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) skal trekke seg tilbake fra kongefamilien og sine kongelige oppgaver - noe de skal ha bestemt seg for å uten å forhøre seg med dronningen - noe som naturligvis skapte rabalder i den internasjonale sladrepressen.

Ifølge det amerikanske magasinet Us Magazine skal de siste årets mange uroligheter innad i kongefamilien ha gått svært hardt inn på Storbritannias 93 år gamle monark, dronning Elizabeth.

Magasinet skriver at hun angivelig er utmattet både emosjonelt og fysisk etter den tunge tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer