ISKALD: Fyrst Albert gjennomførste  «Ice Bucket Challenge», og sendte stafettpinnen vindere til kronprins Haakon. Foto: Facebook/The Monaco Royal Palace
ISKALD: Fyrst Albert gjennomførste «Ice Bucket Challenge», og sendte stafettpinnen vindere til kronprins Haakon. Foto: Facebook/The Monaco Royal Palace Vis mer

Utfordrer kronprins Haakon til «Ice Bucket Challenge»

- Jeg er veldig beæret og glad for å ta del i dette ekstraordinære prosjektet, sier fyrst Albert.

Publisert

SEOGHØR.NO: De siste ukene har «Ice Bucket»-utfordringen spredt seg via sosiale media som ild i tørt gress - blant mennesker over hele verden.

Utfordringen ble lansert for å samle inn penger og skape oppmerksomhet om nervesykdommen Amyotrofisk Lateral Sklerose (ALS), og flere internasjonale stjerner har gitt sin støtte og nominasjoner videre til venner og bekjente.

Siste mann ut er ingen ringere enn fyrst Albert av Monaco, og den vordende pappaen utfordrer vår egen kronprins.

- Jeg er veldig beæret og glad for å ta del i dette ekstraordinære prosjektet, og jeg vil med glede gi en personlig donasjon, sier han i en video som er postet på Monacos Royal Palace Facebook-side.

- Videre vil jeg nominere den franske presidenten François Hollande, Philip Knight og kronprins Haakon av Norge til å akseptere utfordringen, sier han avslutningsvis før han kaster en bøtte med isvann over hodet.

Kort tid etter får han to bøtter til med iskaldt vann helt over seg fra noen som skjuler seg bak kamera.

- Hva skjedde? spør han lattermildt.

 Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet Vis mer

Dronning Elizabeth og prins Harry også nominerte

Flere kongelige har tidligere blitt nominert til utfordringen.

Prins Harry har fått nominasjoner av både artist Ellie Goulding, skkuespiller Lindsay Lohan og kjendiskokken Jamie Oliver.

Mens bestemoren hans, dronning Elizabeth, har blitt utfordret av Gossip Girl-stjernen Ed Westwick og idrettsstjernen Brad Ebert.

Ingen av dem har foreløpig postet noen video som bevis på at de har akseptert nominasjonen.

Nå gjenstår det å se om kronprins Haakon tar utfordringen på strak arm...

Se filmen her!

LES OGSÅ: Slik svarer Tone på «Ice Bucket Challenge»

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer