Prins Harry og hertuginne Meghan:

Uteblir

Det omstridte hertugparet deltar ikke likevel.

PÅ REISE: Hertuginne Meghan og prins Harry skal ikke være til stede under Super Bowl natt til mandag norsk tid. Foto: Shutterstock / NTB
PÅ REISE: Hertuginne Meghan og prins Harry skal ikke være til stede under Super Bowl natt til mandag norsk tid. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid er det duket for den storslåtte tittelkampen Super Bowl, som skal spilles på Allegiant Stadium i Las Vegas, Nevada.

Ifølge Page Six ble prins Harry (39) og hertuginne Meghan (42) invitert av NFL-sjefen Roger Goodell (64) til å se kampen, men skal vi tro nettstedet uteblir hertugparet fra idrettsfesten.

Hertugparet har ikke gitt en forklaring, men skal på en tredagers reise til Canada neste uke for å markere at det er ett år til åpningen av Invictus Games i Vancouver/Whistler.

Prins Harry og hertuginne Meghan får kritikk etter sitt besøk i Jamaica. Reporter: Caroline Vagle. Video: NTB, Se og Hør. Vis mer

Invictus-lekene i Vancouver vil være de første til å ha med vinteridretter - i tillegg til noen av kjernesportene fra tidligere Invictus Games.

Det var prins Harry som grunnla den internasjonale sportsturneringen for sårede og skadde soldater og krigsveteraner i 2014. Eks-soldatene konkurrerer i idretter som sittende volleyball og innendørsroing.

Prins Harry har tidligere deltatt på Super Bowl sammen med sin kusine prinsesse Eugenie (33) i 2022.

Fredag fikk publikum seg en overraskelse da de så Meghan Markle og Prins Harry på tribunen. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Tiktok. Vis mer

Torsdag kveld dukket prinsen opp på Super Bowl Honors Football, en prisutdeling i forkant av den populære Super Bowl-kampen i amerikansk fotball.

Han hadde fått i oppgave å dele ut Walter Paytons pris til årets spiller. Den gikk til Cameron Heyward (34) som spiller for Pittsburgh Steelers.

- Det dere gjør både på og utenfor banen er virkelig bemerkelsesverdig. Dere er rollemodeller for flere millioner mennesker i måten dere bærer dere selv på, og måten dere gir tilbake på, sa prinsen.

LES OGSÅ: Nevnte ikke pappa med et ord