Kronprinsesse Victoria og prins Daniel:

Uteblir

Kronprinsesseparet dropper dronningens feiring.

UTEBLIR: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel går glipp av dronningens bursdagskonsert. Foto: Splash News/NTB
UTEBLIR: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel går glipp av dronningens bursdagskonsert. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

23. desember fyller Sveriges dronning Silvia 80 år. Til tross for at det er over tre uker til den store dagen, har ikke markeringen av bursdagen latt vente på seg.

Allerede i starten av november gikk feiringen av stabelen, med bursdagskonserten i Slottskirken på Drottningholm.

KONGELIG: Kronprinsesse Victoria var nylig i Tyskland, og det var særlig en detalj som har skapt overskrifter i ettertid. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug, Youtube/@kungahuset, NTB. Vis mer

Nå nærmer det seg enda en bursdagskonsert for Silvia. Torsdag arrangeres det en konsert for dronningen på musikkskolen Lilla Akademien i Stockholm.

Flere fra den svenske kongefamilien ventes å dukke opp, blant annet prinsesse Madeleine (41) og prins Carl Philip (44). Det skriver Svensk Damtidning.

JUBILANT: Dronning Silvia fyller 80 år i desember. Foto: Arne Dedert/AP/NTB
JUBILANT: Dronning Silvia fyller 80 år i desember. Foto: Arne Dedert/AP/NTB Vis mer

Førstnevnte har i de siste fem årene bodd i Florida i USA, sammen med ektemannen Chris O'Neill (49) og barna Leonore (9), Nicolas (8) og Adrienne (5).

Prinsessen tar derimot denne uken en snarvisitt hjem til Sverige, først for å delta på to møter på det kongelige slott sammen med dronning Silvia (79) og World Childhood Foundation. Samme dag skal hun også være til stede under dronningens konsert.

Noen som uteblir fra feiringen er derimot dronning Silvias eldste datter, kronprinsesse Victoria (46) og hennes ektemann prins Daniel (50).

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel viste seg sammen etter rykteflommen. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Bilder: Clément Morin. Vis mer

Ifølge det svenske nettstedet reiser kronprinsesseparet fra Sverige dagen før konserten, for et besøk til Storbritannia.

Paret var derimot til stede under konserten som fant sted i starten av november.

LES OGSÅ: Derfor slettet hun Instagram