Dronning Elizabeth:

Uteblir igjen

Dronningen står over nok en tradisjon.

KOMMER IKKE: Det er ventet at dronningen ikke vil være til stede under gudstjeneste førstkommende søndag. Foto: Justin Tallis / AFP / NTB
KOMMER IKKE: Det er ventet at dronningen ikke vil være til stede under gudstjeneste førstkommende søndag. Foto: Justin Tallis / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ble det kjent at dronning Elizabeth (95) har trukket seg fra å delta på den årlige kirkegudstjenesten som fant sted skjærtorsdag.

Det ble dermed første gang dronningen ble representert av Charles (73), prinsen av Wales, under denne gudstjenesten. Det uttalte Buckingham Palace, ifølge nyhetsbyrået PA Media.

Nå melder People at dronningen uteblir fra nok en påsketradisjon.

Ventet at hun uteblir

Det er nemlig ventet at dronningen, som fyller 96 år denne måneden, ikke dukker opp til gudstjenesten som finner sted i St. George's Chapel i Windsor Castle, førstkommende søndag. Det skal People ha fått bekreftet.

Derimot kommer antakeligvis andre medlemmer av den britiske kongefamilien til å dukke opp, og People skriver også at de etter gudstjenesten kommer til å se til dronningen, som skal oppholde seg i leiligheten sin på slottet.

Vist seg lite offentlig

Dronningen har tilsynelatende hatt en tøff tid i det siste, etter at hun i februar fikk påvist covid-19. Hun ble sykemeldt og var en stund borte fra sine offisielle plikter og oppdrag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.