Prinsesse Madeleine:

Uteblir fra feiringen

Prinsesse Madeleine kommer ikke hjem.

UTEN MADDE: Prinsesse Madeleine og familien har bare vært i Sverige et fåtall ganger de siste årene. Foto: Shutterstock/NTB
UTEN MADDE: Prinsesse Madeleine og familien har bare vært i Sverige et fåtall ganger de siste årene. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det ikke vært noen selvfølge at prinsesse Madeleine (39) har tilbrakt høytider med resten av den svenske kongefamilien.

Coronapandemien har naturligvis preget hverdagen for prinsessen også, som til vanlig er bosatt i Florida i USA sammen med ektemannen Chris O'Neill (47) og deres tre barn prinsesse Leonore (8), prins Nicolas (6) og prinsesse Adrienne (4).

Blir hjemme

Det skal riktignok nevnes at hun blant annet var hjemme i julen i fjor, men nå ser det ut til at det svenske folket må vente litt før prinsessen lander på svensk jord igjen.

Den svenske kongefamilien har flere tradisjoner når det kommer til påskefeiringen, om det så er i skibakken eller i utlandet. I år vil imidlertid familien ikke være samlet, opplyser kommunikasjonssjef ved det svenske hoffet, Margareta Thorgren.

UVANLIG: Prinsesse Madeleine og familien er tilbake i Sverige, og viser seg fra en sjelden side i forbindelse med en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

- Påsken feires privat i Sverige, sier Thorgren til Hänt.

På spørsmål fra nettstedet om det også gjelder prinsesse Madeleine, avslører kommunikasjonssjefen at «Madde» ikke kommer hjem.

- Nei, hun er med familien i USA, opplyser hun.

Familieforøkelse

Hvorfor prinsessen blir hjemme vites ikke, men det kan godt tenkes at familien på fem har nok å henge fingrene i.

- JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sa svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

I slutten av mars avslørte nemlig prinsessen at de hadde fått et helt nytt familiemedlem som hun viste frem på Instagram.

«Jeg har ikke ordentlig introdusert dere alle til vårt nyeste familiemedlem, Teddy! Teddy er en ekte kosebamse som gir oss alle masse kos og kjærlighet», skrev prinsessen til et bilde av deres nye hund.

LES OGSÅ: Deler private bilder av prinsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer