Den svenske kongefamilien:

Uteble: - Neppe tilfeldig

Flere familiemedlemmer var ikke til stede på den store feiringen.

IKKE TIL STEDE: Prinsesse Madeleine og Chris O' Neilss barn var ikke med på kveldsarrangementet på Solliden. Foto: Skjermdump fra Instagram / princess_madeleine_of_sweden
IKKE TIL STEDE: Prinsesse Madeleine og Chris O' Neilss barn var ikke med på kveldsarrangementet på Solliden. Foto: Skjermdump fra Instagram / princess_madeleine_of_sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. juni feiret Sverige nasjonaldagen. Årets feiring var ekstra spesiell: Vårt naboland kunne nemlig feire hele 500 år.

I den anledning var den svenske kongefamilien samlet til en markering på Solliden på Skansen. Men enkelte la trolig merke til at flere familiemedlemmer manglet på den store dagen.

Derfor uteble de

Det var trolig flere svensker som gledet seg over å se kongefamilien samlet på Solliden. Prinsesse Madeleine (40) og ektemannen Chris O'Neill (48) skal snart forlate Florida til fordel for Sverige, og var også til stede for å feire prinsessens hjemland.

Deres tre barn derimot, prinsesse Leonore (9), prins Nicolas (7) og prinsesse Adrienne (5) var ikke å se. Heller ikke prins Carl Philip (44) og prinsesse Sofias (38) barn, prins Alexander (7), prins Gabriel (5) og prins Julian (2) var på Solliden, skriver Svensk Damtidning.

Kronprinsessefamilien kom derimot i samlet tropp. Både kronprinsesse Victoria (45), prins Daniel (49), prinsesse Estelle (11) og prins Oscar (7) deltok på den storslåtte feiringen.

Forklaringen er enkel. Ifølge informasjonssjef ved det svenske hoff Margareta Thorgren, spiller barnas alder en rolle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer