Prins Christian:

Uteble fra historisk bilde

En spesiell tronarving kom ikke i prinsesse Ingrid Alexandras gallamiddag.

TRONARVINGER: Flere av Europas unge tronarvinger var forrige uke samlet. Én glimret imidlertid med sitt fravær. Foto: Lise Åserud/NTB
TRONARVINGER: Flere av Europas unge tronarvinger var forrige uke samlet. Én glimret imidlertid med sitt fravær. Foto: Lise Åserud/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En rekke kongelige hadde forrige uke tatt turen til Oslo, for å feire prinsesse Ingrid Alexandra (18) på slottet. Besteforeldrene, kong Harald (85) og dronning Sonja (84), hadde som kjent invitert til gallamiddag, og gjestene har i ettertid fått enorm oppmerksomhet.

Spesielt mange overskrifter skapte den 18 år gamle tronarvingen for bildet hun tok sammen med flere av Europas andre, unge tronarvinger.

Svenske prinsesse Estelle (10), nederlandske kronprinsesse Catharina-Amalia (18), belgiske prinsesse Elisabeth (20) og prins Charles av Luxembourg (2).

- Det er et historisk bilde der en ny generasjon kongelige er samlet. Fra prinsesse Elisabeth av Belgia som er eldst, til prins Charles som er yngst. Det er et veldig sjarmerende bilde av en gjeng som skal ha utrolig mye å gjøre med hverandre i fremtiden og forhåpentligvis være gode støttespillere for hverandre, sa Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, om bildet før helgen.

Kunne ikke komme

En tronarving som imidlertid ikke var til stede, var prins Christian av Danmark (16).

Mange hadde nok forventet å se den danske prinsen på plass, ettersom han blant annet var til stede under Ingrid Alexandras konfirmasjon i Slottskapellet i 2019.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.