Ut på tur, aldri sur

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit innledet tirsdag sitt lenge planlagte fylkesbesøk i Sogn og Fjordane.

PÅ TUR: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit innledet tirsdag sitt fylkesbesøk i Sogn og Fjordane. Foto: All Over Press
PÅ TUR: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit innledet tirsdag sitt fylkesbesøk i Sogn og Fjordane. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Møter folket!

I løpet av tre dager skal de to besøke en rekke kommuner i det vakre fylket. Tidlig tirsdag morgen gikk kronprinsparet om bord i M/S Rygerkongen på Flesland utenfor Bergen - for å dra til Bulandet i Askvoll kommune, som er første stopp på det offisielle programmet.

Tirsdag kveld ender det kongelige følget opp i Florø, der det er folkefest og middag i Rådhuset.

Onsdag besøker Haakon og Mette-Marit Sandane, Kvia og Innvik - før de ender opp i Loen, der det er stor middag på vakre Hotell Alexandra.

Torsdag besøker kronprinsparet Hornindal, Grodås og Nordfjordeid - før fylkesbesøket avsluttes med et møte med pressen etter lunsj.

Et stort pressekorps fra inn- og utland følger kronprinsparet. Foruten våre hjemlige fjernsynskanaler er to tyske TV-team med på turen. I tillegg kommer still-fotografer fra Tyskland, Nederland og Storbritannia.

Og ved Fylkesmannens kontor i Sogn og Fjordane gnir man seg i hendene - og håper på god Norges-reklame.

SLIK FESTET METTE-MARIT FØR HUN DRO: Se bildene i tirsdagens Se og Hør!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer