Prins Harry og prins William:

Ut mot «skadelig» nyhetssak

Brødrene går ut mot britisk avis med anklager om falske nyheter.

AVVISER FEIDE: Prins Harry og prins William går ut mot nyhetssak. Foto: NTB Scanpix
AVVISER FEIDE: Prins Harry og prins William går ut mot nyhetssak. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har den siste tiden blitt spekulert kraftig rundt om forholdet mellom prins William (37) og prins Harry (35) har kjølnet.

I kjølvannet av Harry og hertuginne Meghans kunngjøring om at de vil trekke seg fra sine kongelige plikter har det oppstått flere nyhetssaker om at prins William og den øvrige familien er skuffet over uttalelsen, og at det er dårlig stemning innad i kongehuset.

- Til tross for tydelige avvisninger, ble en falsk historie publisert i en britisk nyhetsavis idag, som spekulerer i forholdet mellom hertugen av Sussex og hertugen av Cambridge, lyder en uttalelse fra brødrene mandag, ifølge Sky News.

Det er ikke spesifisert hvilken britisk avis som står bak, men flere medier skriver at det dreier seg om en sak publisert av The Times. Påstandene er framsatt av en anonym kilde.

- Potensielt skadelig

I artikkelen hevdes det at Harry og Meghan har blitt skjøvet til side av Williams «mobbende» oppførsel. Det står også at Meghan ikke er ønsket velkommen av William, skriver Sky News.

- For brødre som er så dypt engasjert i utfordringene rundt mental helse, er denne type bruk av betent og provoserende språk støtende og potensielt skadelig, heter det videre i uttalelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer