<strong>I HARDT VÆR:</strong> Kong Carl Gustaf får kraftig kritikk for at hans kamerat Anders Lettström (t.v) skal ha vært i forhandlinger med mafiaen. Nå ber Lettström om unnskyldning. Foto: Stella Pictures
I HARDT VÆR: Kong Carl Gustaf får kraftig kritikk for at hans kamerat Anders Lettström (t.v) skal ha vært i forhandlinger med mafiaen. Nå ber Lettström om unnskyldning. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Unnskyld, Carl Gustaf

- Jeg er dypt ulykkelig for at jeg har innledet kontakt med mindre seriøse og kriminelt belastede personer.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» i fjor ble sluppet, har det stormet rundt svenskekongen.

Den siste tiden har Carl Gustafs angivelige deltagelse på fester på pornoklubben til Mille Markovic vært i fokus, særlig fordi Markovic skal ha tatt bilder av kongen omgitt med nakne damer.

Kongens kamerat, Anders Lettström, skal ha forsøkt å kjøpe de avslørende nakenbildene av Markovic, for å unngå at disse skal finne veien ut i det offentlige. Lettström skal ha forsøkt å betale Markovic for å dementere påstandene i «Den motvillige monarken» og få kjøpt opp bildene.

Nå beklager imidlertid kongevennen at han forsøkte å oppsøke det kriminelle miljøet.

- Jeg er dypt ulykkelig for at jeg har innledet kontakt med mindre seriøse og kriminelt belastede personer i forbindelse med boken «Den motvillige monarken», skriver han ifølge Expressen i en e-post.

Lettström ber også kongen om unnskylding.

- Jeg vil med denne uttalelsen be min familie, mine venner og ikke minst kongen om unnskyldning for at de har blitt rammet av mine handlinger, skriver han.


Kongevennen sier ifølge den svenske avisen at han har handlet ukritisk, men påpeker at ingen av vennene hans var involvert eller hadde opplysinger om hva han gjorde underveis.

I helgen gikk det svenske hoffet ut og ba om å få se de angivelige nakenbildene. Slottets informasjonssef, Bertil Ternert, lover nemlig at kongen kommer til å kommentere bildene, dersom hoffet får se dem.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Krever å få se nakenbildene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer